1 måned siden
annonse-ID: 15052551

Er du Giant Leap sin nye junior prosjektleder?

Kort informasjon

By:
Oslo, Sentrum
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Prosjektleder (IT)
Start dato:
Snarest, eller etter avtale

Vil du være med og skape digital historie og rådgi kunder til å forbedre sine plattformer? Som prosjektleder hos Giant Leap vil du bli en del i et faglig sterkt miljø og påvirke fremtidige strukturer samt prosesser!

Informasjon om stillingen

Giant Leap er i dag posisjonert som et av de mest spennende norske selskapene innenfor utvikling av mobile løsninger. I Giant Leap vil du ta del i utviklingen av spennende nye løsninger samt videreutvikle mobile tjenester og Apps som daglig er i bruk av flere hundre tusen nordmenn. Du vil som utvikler ta del i hele prosessen fra idé og design til leveranse og videreutvikling av tjenestene.

Som prosjektleder i Giant Leap vil du få stort ansvar og der ditt bidrag blir en stor del av resultatet. Du vil ha en sentral rolle og samarbeide tett med både kunder og utviklere. Din utvikling og dine ambisjoner vil være av høy prioritet, og Giant Leap vil støtte deg i den retning du på sikt ønsker å ta.

Hvorfor Giant Leap?

Giant Leap i belønner alle de små stegene du vil ta, og du tilbys konkurransedyktig lønn i et sterkt faglig og sosialt miljø. Du vil bli en del av et miljø med høy aktivitet og trivsel. Giant Leap gir deg ansvar og muligheter til god faglig utvikling og du vil raskt få stor påvirkningskraft. Å ta i bruk moderne teknologier er noe Giant Leap jobber hardt for, dette for å sikre teknisk konkurransefortrinn og samtidig skape en faglig spennende arbeidsplass for deg som ansatt.

Pssst, ta også en titt på flere muligheter Giant Leap har å tilby:

Arbeidsoppgaver

 • Lage fremdriftsplaner, og å sørge for å drive arbeidet framover
 • Holde dialog og følge opp kunder
 • Hjelpe kunder med å effektivisere og forbedre sine digitale plattformer
 • Være en rådgiver ovenfor kunden med tanke på Giant Leap sine løsninger

Her vil du få mye ansvar og god støtte fra dine faglig sterke kollegaer. Du vil få mulighet til å være med på å bidra til større og bedre prosesser i Giant Leap samt påvirke fremtidige strukturer.

Hvem er så du?

 • Du har fullført studier innen IT, prosjektledelse, indøk eller lignende
 • Du har kjennskap til og gjerne erfaring fra prosjektledelse innen smidig systemutvikling
 • Du har kjennskap til leveranse av forretningsløsninger basert på skytjeneste
 • Du har kjennskap til og helst erfaring med prosjektledelsesmetodikker
 • Du har høy arbeidskapasitet, målrettet, strukturert og sulten på å lære mer
 • Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Er du nyutdannet våren 2021 og mangler relevant erfaring? Rett innstilling og motivasjon kan kompensere for dette!

Som person er du

 • Samarbeidsvillig
 • Initiativrik
 • Ansvarsfull

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Sted: Oslo, sentrum
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Giant Leap

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Giant Leap. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Giant Leap Technologies AS ble etablert i 2000 med utspring fra teknologimiljøet ved NTNU i Trondheim. De har i dag posisjon som et av de mest spennende norske selskapene innenfor utvikling av mobile løsninger. Giant Leap er en tjenesteinnovatør innen mobilitet og utvikler Apps rettet mot sluttbrukere. Her bistår de kunder gjennom hele verdikjeden fra forretnings- og konseptutvikling, design og systemutvikling til etablering av en effektiv drift og forvaltning av tjenestene. I tillegg til tjenester rettet mot sluttbrukere, Apps, utvikles bransjespesifikke løsninger for bedrifter som har ansatte som jobber ute i felt. Her har Giant Leap ferdig løsninger innenfor Salg, Samferdsel, Logistikk og Transport som har stor utbredelse i markedet, også internasjonalt De er i dag 65 ansatte som brenner for mobilitet og har kontorer i Posthuset midt i Oslo!

Søk her!