2 uker siden
annonse-ID: 15052598

Frontend-entusiast/-arkitekt søkes til Geomatikk IKT

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid, Kjernetid 9-15
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Webutvikler, front-end
Start dato:
Etter avtale

Synes du frontend-utvikling er kjempegøy? Liker du å følge med på det nyeste av teknologi, og synes at arkitektur er spennende? Er du opptatt av å forbedre? Frister det å jobbe i et in-house utviklermiljø med mer enn 30 flinke kolleger?

Informasjon om stillingen

Vi utvikler programvare for netteiere, entreprenører og offentlige virksomheter i Norge, Sverige, Finland og Storbritannia.

Hos oss finner du et stort in-house utviklermiljø, vi har flere enn 20 utviklere bare på vår avdeling. Du vil møte en god miks av yngre og erfarne kolleger. Vi utvikler løsninger for både frontend, backend, kart og mobil. Hos oss vektlegger vi kodekvalitet høyt, og jobber aktivt for å sikre dette. I hverdagen håndterer vi mye samfunnskritiske data, og vi har derfor stort fokus på informasjonssikkerhet i utviklingsprosessen. Det settes av tid til kompetanseheving og kompetansedeling hver uke, og i tillegg deltar vi på relevante kurs og konferanser.

Vår visjon er å skape en stimulerende arbeidsplass med mulighet til utvikling for hver enkelt. Det sosiale er en viktig drivkraft for den faglige utviklingen, vi har god stemning og stor takhøyde. Med eget bedriftsidrettslag og en rekke sosiale arrangementer gjennom året – som blant annet skikvelder, påskefest, sommerfest, cageball, frisbee-golf, volleyball og månedlig lunsj hos nærmeste nabo Tyholttårnet – ligger alt til rette for at du vil trives hos oss!

Hos oss får du et utfordrende og spennende fagmiljø bestående av svært kompetente kolleger. I tillegg tilbyr vi frihet og fleksibilitet i arbeidshverdagen, samt konkurransedyktige vilkår og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe tett sammen med våre utviklere og arkitekter, og være vår dedikerte og engasjerte frontend-ressurs som bidrar til at vi holder oss oppdatert og forbedrer oss. Vi tilbyr en variert arbeidshverdag hvor du vil jobbe på tvers av alle tre team på avdelingen. Typiske oppgaver og ansvar vil være:

 • Utvikle nye løsninger, samt videreutvikling av eksisterende kode
 • Arbeide med språk og rammeverk som TypeScript, Angular, .NET, Java, Python, OpenLayers og PostGis
 • Bidra til å holde vår teknologi moderne og oppdatert
 • Ta ansvar for avdelingens frontend-arkitektur og fungere som en støtte til andre utviklere
 • Planlegge tiltak for forbedringer på eksisterende kode
 • Kunnskapsdeling, være med på å videreutvikle et godt fagmiljø

Vi søker deg som

 • Har fullført relevant høyere utdanning
 • Har min. fire års relevant arbeidserfaring
 • Har gode ferdigheter i Angular eller tilsvarende
 • Er dreven i JavaScript og TypeScript
 • Har erfaring med web-utvikling, gjerne også hybridapps
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk
  Lengre relevant erfaring kan veie opp for manglende utdanning

Videre ser vi etter deg som har et stort engasjement og driv for nye løsninger og forbedring av eksisterende kode. Hos oss er teamarbeid viktig og vi ser derfor etter deg som samarbeider godt med andre, er åpen og deler av din kunnskap samtidig som du søker kunnskap fra andre. Du tar initiativ og kommer med innspill til endringer, og evner å jobbe strukturert. Du tar ansvar for felles oppgaver i teamet og bidrar til at alle kommer i mål og at vi utvikler oss sammen.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Geomatikk IKT. For spørsmål til søknadsprosessen er du velkommen til å ta kontakt med Mari Helland i Academic Work, eller Magnus Grøtan om spørsmål til stillingen på magnus.grotan@geomatikk.no.

Søknadsfrist: 17. mai 2021

Informasjon om bedriften

Geomatikk IKT AS er en del av den nordiske Geomatikk-gruppen og programvareutvikling er en betydelig del av virksomheten. Gruppen har store miljø i Norge, Sverige og Finland innen dokumentasjon av ledningsnett som inkluderer ledningsmåling og GIS -tjenester, og opererer landsdekkende tjenester for gravemelding og kabelpåvisning med tilknyttede tjenester og programvare. Selskapene henvender seg til ledningseiere, entreprenører, offentlig virksomhet og bedrifter i det private markedet.

Geomatikk-gruppen er deleid av HG Capital. De gjennomfører kompetansedeling blant porteføljeselskapene.

Geomatikk IKT er lokalisert i trivelige lokaler i Trondheim Innovation Center på Tyholt i Trondheim.

Søk her!