8 måneder siden
annonse-ID: 15026471

Nysgjerrig på ny teknologi? Iriz søker junior prosjektleder!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Prosjektleder (teknologi)
Start dato:
Etter avtale
Andre:
Heltid

Hos Iriz handler det om fart og teknologi. For å kunne levere nye forretningsmodeller tilpasset den digitale tidsalderen søker de en junior prosjektleder som er klar for en utfordring.

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Iriz søker Academic Work etter en junior prosjektleder. Iriz er et innovativt teknologiselskap drevet av hastighet, og det er viktig at du brenner for teknologi og nytenkning. Ved å kombinere innovasjon og kreative hoder, setter de kunden først og jobber mot å skape nye verdier.

Hos Iriz vil du være ansvarlig for å forvalte alle aktiviteter og ressurser tilknyttet et prosjekt, og det er din oppgave å sikre at dette gjøres effektiv, med høy kvalitet og utføres innenfor budsjett. I et multikulturelt selskap vil du få muligheten til å utvikle deg og få stort ansvar. Sammen med et ungt og ambisiøst miljø går du en spennende fremtid i møte!

Arbeidsoppgaver

I rollen som junior prosjektleder vil du lede all aktivitet knyttet til tildelte prosjekter. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, koordinering sammen med et team av prosjektadministratorer, andre prosjektledere og Iriz sitt eget team av utviklere. Alle prosjekter benytter seg av moderne IT-utviklingsrammer, inkluderte prosjektstyringssystemer og plattformer. Ytterligere vil dine arbeidsoppgaver bestå av å:

  • Utvikle prosjektstyringsplan fra konsept til sluttfase
  • Styre prosjektets ressurser fra start til slutt
  • Følge, kontrollere og rapportere om prosjekters omfang, kostnader, tid og kvalitet
  • Sikre kundetilfredshet gjennom samarbeid med kunde og leverandører
  • Koordinere oppstartsmøte for prosjekter og sikre at alle interessenter er trygg på deres ansvarsområde/arbeidsoppgaver
  • Kontraktstyring og rapporteringsansvar (blant annet knyttet til kvalitet, H&S, fremdrift og problemstillinger) for å sikre oversikt over progresjon i alle ledd av prosjektet

Vi søker deg som

  • Høyere utdanning innen IT eller annen relevant utdanning
  • Har arbeidserfaring under eller etter studiene innen IT, som utvikler, prosjektleder eller lignende
  • Gjerne har erfaring med Jira og Confluence eller andre agile metoder
  • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk – muntlig og skriftlig, da det er viktig med tydelig og god dialog med kunder

Utover dette er du en person som evner å drive flere prosjekter fremover på samme tid. Ved å være fleksibel kan du lett bytte mellom ulike oppgaver og trives med en variert arbeidshverdag. Med ansvar for egne prosjekter er det viktig at du er selvgående og føler et eierskap for det arbeidet du utfører for kunde og i samarbeid med kolleger. Er du i tillegg strukturert og trives i dialog med kunder? Da ser vi frem til å motta din CV og søknad!

Annen informasjon

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og Iriz ønsker at alle henvendelser går til Academic Work.
Søknadsfrist: Snarest, men ikke senere enn 19. mai 2019
Oppstart: Snarest
Omfang: Heltid
Sted: Høvik

Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Iriz er en leverandør av nye forretningsmodeller tilpasset den digitale tidsalderen. Vi oversetter og gjør det digitale språket forståelig og lønnsomt. I samarbeid med våre kunder leverer vi forretnings- og teknologiløsninger som passer deres behov og driver resultatene de ønsker. Vi fokuserer på innovative "Insights & Data" proposisjoner som hjelper våre kunder til å akselerere deres reise mot å bli modernisert, digital og en innsiktdreven virksomhet.