1 måned siden
annonse-ID: 15059108

Systemutvikler

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Webutvikler, back-end
Start dato:
Etter avtale

Trives du med LAMP stacken? Har du et ønske om å jobbe i en agil, og godt etablert bedrift med erfarne kolleger hvor du kan styrke din egen kompetanse? Vi søker deg med litt erfaring med PHP og backend, ellers er vi helt åpne for at du er i starten av din karriere!

Informasjon om stillingen

Som utvikler hos CustomPublish vil utvikle mot vårt vårt egenutviklede CustomPublish CMS system! Dette er et godt utviklet system som vi har jobbet med i overkant av 20 år, her er det kontinuerlig forbedring som er på agendaen. Systemet vårt tilpasses kundene i svært stor grad, og det gjør at vi designer og videreutvikler ved hver leveranse.

I tillegg til generell funksjonalitet i portalløsninger og publiseringssystem leverer vi løsninger for nettbutikk, medlemshåndtering, intra/ekstranett, prosjektkommunikasjon og integrasjon mot blant annet kontorstøttesystemer.

Om du allerede er interessert, ikke nøl med å ta ta kontakt med oss her!

Hvorfor trives vi som jobber her?

  • Et høykompetent faglig miljø med kollegaer som brenner for fagfeltet.
  • Fleksibelt arbeidsmiljø, med lokaler midt i Oslo sentrum.
  • Takhøyden er stor, som for oss betyr at det alltid er mulig å komme med ideer og bli hørt. Når vi først har blitt enig om en god idè er det også veldig kort vei gjennomføring
  • Sosiale sammenkomster, gjerne på sparket etter jobb! Det er også sommerfester, julefester og vi arrangerer felles luncher ukentlig.
  • Klare og tydelige oppgaver og opplæring i starten med dine kolleger som støtte
  • Stor påvirkningsgrad på bedriften, spesielt gjennom å dele ideer og å gi muligheter for vekst
  • Utover dette har vi også konkurransedyktige betingelser

Hvordan blir hverdagen din hos Custompublish?

Teamet består av både front-end og back-end utviklere samt webdesignere, salg, support og administrasjon. Opplæringsfasen innebærer å løse svært konkrete oppgaver slik at du kan føle deg til rette med systemene våre. Typiske oppgaver i starten kan være å skrive ferdig funksjoner, lage integrasjoner eller lage datastrukturer.

Karrieren din hos oss i Custompublish vil utvikle seg over tid, og etter hvert håper vi at du vil ta del i både strategi og planlegging av nye leveranser!

Hvem er så du?

Vi søker deg som har relevant utdanning og/eller erfaring som gjør at du er kjent med backendutvikling.

  • Det mest essensielle er at du har noe kjennskap til PHP
  • Kan kommunisere godt på norsk og engelsk

Det viktigste er dine holdninger og verdier, og vi søker deg som er lærevillig, ydmyk og engasjert i faget. Du motiveres av å fungere som en samarbeidspartner med kunden, og du evner å komme frem til kreative og gode løsninger som svarer til og overgår kundens forventninger.

Academic Work håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av Custompublish. Skulle du ha noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anders Myhrvold.

Informasjon om bedriften

CustomPublish AS leverer standardiserte webbaserte løsninger med hovedvekt på portalløsninger og publiseringssystemer for nettsider (Content Management System - CMS). Selskapets filosofi er å forenkle og standardisere prosesser og funksjonalitet, både teknisk og administrativt, for derigjennom å tilby kundene brukervennlige løsninger til konkurransedyktige betingelser. Selskapet ble etablert i 2000 og har nå kontor i Troms og Oslo. Mer enn 700 virksomheter og 120 kommuner benytter CustomPublish CMS.

Søk her!