Søkeresultater
1 uke siden
annonse-ID: 15025342

Vi søker utvikler til Telenor Software Lab Trondheim!

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid, 0800-1600
Type stilling:
Rekruttering, Heltid, fast
Stillingskategori:
Webutvikler, front-end
Start dato:
Etter avtale

Elsker du å programmere og ser etter nye utviklingsmuligheter? Vil du være med å videreutvikle en tjeneste over en million mennesker bruker? Vi søker utvikler som ønsker og jobbe med den kjente skytjenesten "Min Sky"!

Informasjon om stillingen

Telenor Software Lab i Trondheim utvikler Telenors tjeneste “Min Sky” for skylagring av bilder og video. Tjenesten har over en million brukere og er en sentral del av Telenors satsing på digitale tjenester. Telenor Software Lab er posisjonert for å levere flere slike tjenester, og utviklingsteamet er stadig i vekst.

Vi har et spennende fagmiljø der vi jobber med et bredt spekter av oppgaver, fra maskinlæring og bildegjenkjenning til utvikling av gode brukergrensesnitt. Det er fokus på brukeropplevelse, og vi gjennomfører undersøkelser ute blant faktiske brukere for å finne ut hva som fungerer.

Til sammen teller vi i dag 31 stk på kontoret, hvor vi har en flott variasjon i nasjonaliteter og aldre. Teamet du vil jobbe på består i dag av fire stk. Vi bruker scrum som arbeidsmetodikk, og jobber derfor både selvstendig og i team. I starten får du tett oppfølging og opplæring. Vi forventer ikke at du skal kunne alt fra før og hos oss får du hjelp til å kvalitetssikre ditt arbeid, når vi har daglige code-reviews.

Hos oss vil du ha påvirkningskraft og rom for å komme med forslag. På sikt kan du få mer ansvar, samt få muligheten til å lære flere teknologier om du ønsker det.

Vi tilbyr

 • Utviklingsmuligheter og egenutviklingsprogram tilpasset den enkelte ansatte
 • Spennende fagmiljø
 • Interessante og utfordrende oppgaver
 • Valgfritt verktøy/utstyr til arbeidet
 • Svært godt arbeidsmiljø og moderne lokaler
 • Goder som ekstra ferie, fri kantine, dekt andel av foreldrepermisjon, telefon/internett mm.
 • Konkurransedyktige vilkår
 • Fleksibel arbeidstid, med kjernetid fra 0930-1500

Arbeidsoppgaver

 • Videreutvikle Min Sky sine tjenester
 • Implementere nye features
 • Noe vedlikehold

Vi søker deg som

 • Erfaring med utvikling av skytjenester
 • Ferdigheter innen React og TypeScript
 • Fordel med relevant utdanning på høyskolenivå

Hos oss er dine personlige egenskaper like viktig som dine tekniske programmeringskunnskaper! Faktisk er det aller viktigste for oss at du virkelig liker å programmere, bryr deg om brukeropplevelser og har et ønske om å utvikle deg som utvikler. Når vi jobber i team er samarbeid en egenskap vi setter høyt, og vi ønsker gjerne deg som er fremoverlent og tørr å gjøre feil, samtidig som du er selvstendig og ansvarsfull.

Rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av Telenor. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål! Søknadsfrist 22.04.19!

Informasjon om bedriften

Telenor Software Lab designer, utvikler og drifter digitale tjenester både for Telenor og direkte mot sluttkunder. Vårt største produkt er "Min Sky", en skylagringstjeneste for bilder og video. Tjenesten har over en million brukere og er en sentral del av Telenors satsing på digitale tjenester. Telenor Software Lab er posisjonert for å levere flere slike tjenester, og utviklingsteamet er stadig i vekst. Vi har i dag 31 ansatte og holder til på Brattørkaia i Trondheim.

Søk på stillingen her

Søk med CV

Mari Helland consultant manager

Har du spørsmål om denne stillingen

Mari Helland eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på mari.helland@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15025342