9 måneder siden
annonse-ID: 15029190

VIL DU JOBBE SOM VERT I TRE DAGER PÅ NORGES VAREMESSE?

Kort informasjon

By:
Oslo, Lillestrøm
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Stillingskategori:
Eventpersonale
Start dato:
30.10.2019

Er du student og har mulighet til å ta et par dager fri for å jobbe på et spennende prosjekt? 31.10 - 02-11 har Den Norske Tannlegeforening et stort arrangement på Norges Varemesse i Lillestrøm. I den forbindelse er det behov for 23 verter som kan jobbe tre dager i registreringsområdet og servicedesken.

Informasjon om stillingen

Som vert vil du hovedsakelig jobbe med å ta imot deltakere til arrangementet i registreringsområdet. Noen vil være deltakere på NTFs landsmøte (konferansen) og andre skal kun besøke Nordental (messen). Utover dagen vil man være fungerende vakt utenfor salene, der det viktigste er at man er tilgjengelig for spørsmål i forkant, og noe opprydding i etterkant av foredragene. Selve messen vil være i månedskrifte oktober/november, mer konkret 31.10 - 02.11. I tillegg må du være tilgjengelig for opplæring den 30.10.

Det vil også være behov for en koordinator som skal ha ansvar for koordinering av de andre på teamet. Merk gjerne din søknad med "koordinator" dersom det er denne rollen du ønsker.

Arbeidsoppgaver

  • Ta imot personale, besøkende og deltakere
  • Gi ut nøkkelbånd med tilhørende plastlomme/være salvakt/være «levende skilt» i ankomsthall
  • Holde det ryddig i saler og fellesområder

Vi søker deg som

  • Er serviceminded og utadvendt
  • Liker å jobbe strukturert og effektivt
  • Dersom du har jobbet på et arrangement før er dette et pluss, men ikke et krav

Søknadsfrist: Snarest
Oppstart: 30.10.2019
Arbeidstid:
Torsdag 31.10.19- 08.30 – 17.00
Fredag 01.11.19- 08.00 – 18.00
Lørdag 02.11.19- 08.30 – 15.00

Vi anbefaler deg å sende inn en søknad så fort du finner annonsen interessant, da vi vil benytte oss av det vi kaller fortløpende selektering. Vi vil med det invitere til intervju fortløpende, og ta ned annonsen så fort vi har gått videre med de kandidatene vi mener er aktuelle.

Informasjon om bedriften

Norwegian Promotion Group er et ledende selskap innen utvikling av opplevelsesbasert kommunikasjon innenfor den norske og internasjonale møte- og messeindustrien. De har vært arrangører av Den Norske Tannlegeforening sitt landsmøte i flere år, og det har som oftest vært Norges Varemesse i Lillestrøm som har blitt brukt som lokale.