2 måneder siden
annonse-ID: 15081179

Academic Work Academy utdanner deg nå til å bli ServiceNow-konsulent over 12 uker! Etter endt utdannelse får du jobb hos Accenture.

Tiltrekkes du av problemløsning, koding, digitalisering av organisasjoner og et bredt utvalg av karrieremuligheter? Gjennom Academic Work Academy kan du bli ServiceNow-konsulent på 12 uker, å starte din nye karriere hos Accenture!

Informasjon om stillingen

Accenture mener at inkludering og mangfold er en styrke, og ser derfor på nye måter å attrahere fremtidige kolleger. Om du har erfaring innen programmering er ikke avgjørende, da de ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver. Med flere prosjekter på tvers av industrier vil ulike perspektiver bidra til gode resultater. Accenture trenger derfor deg som raskt kan sette deg inn i nye arbeidsoppgaver og bruke nye metoder for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Som ServiceNow-konsulent er du drivkraften bak den digitale revolusjonen, ved å hjelpe bedrifter å stadig vokse med teknologien. ServiceNow er en informasjonshåndteringsplattform som kan brukes for å automatisere bedriftsprosesser og tjenester. Utenom å øke effektiviteten og servicekvaliteten frigjør ServiceNow medarbeideres tid fra rutineoppgaver til krevende oppgaver: medarbeidere kan fokusere på selve arbeidet og utvikle det smartere, noe som øker arbeidets relevanse og individenes utvikling.

Utdanningen og jobben passer deg som ønsker:

 • Å utvikles til en teksnisk ekspert innen et interessant fagområde bestående av stadig utviklende teknologier
 • Arbeide med ulike kundeprosjekter, identifisere bedriftens problem og finne løsninger
 • Arbeide med koding, men i stedet for å dykke dypt i detaljnivå, vil det meste foregå med systemets innebygde funksjoner, slik at du kan bruke din tid effektivt på å identifisere og løse bedriftens utfordringer.

Om utdanningen

ServiceNow-programmet er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker. Academic Work Academy sin pedagogiske modell er basert på Accelerated Learning. Det innebærer læring i raskt rempo, gjennom korte teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team. Din læringsreise er viktig for oss, og du vil bli fulgt opp av både programansvarlig og lærere underveis i utdanningen. Dette er en effektiv vei til karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Gjennom utdannelsen vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som er viktig for å kunne trives i dette fagfeltet i mange år!

Kjenner du deg igjen i følgende:

 • Fullført bachelorgrad
 • Logisk anlagt
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter
 • Har en brennende interesse for IT og teknologi
 • Er ansvarsfull og fleksibel
 • Har en avgjørende motivasjon og engasjement for utdanningen
 • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden
 • Behersker norsk og engelsk svært godt, muntlig og skriftlig
 • Består sikkerhetsklarering

Gjerne last opp dine karakterer ved siden av din CV.

Da er du den vi ser etter!

Motivasjon er viktigere enn bakgrunn og tidligere erfaring. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne deg kunnskap. Består du testprosessen vil du få muligheten til å søke på programmet.

Etter utdanningen

Academic Work Academy vil stå for kurs og opplæring, etter fullført utdanning trer du inn i en 100% rolle hos Accenture. Hos Accenture blir du en del av et ServiceNow-miljø, hvor du får ta del i å løse utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står ovenfor.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Programmet er på heltid og det er digital obligatorisk undervisning fra mandag til fredag, klokken 08.00-16.00. Utdanningen kommer til å holdes i et internasjonalt virtuelt klasserom. I tillegg til Norge vil klassen bestå av deltakere fra Finland, Sverige og Danmark, dette gir deg muligheten til å bygge ditt nordiske nettverk allerede under utdannelsen. Etter fullført utdanning vil du jobbe på Accenture sitt kontor i Oslo.

Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 12.12.2022
 • Individuelle forstudier: Uke 52, 1, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Første dag på Academy: 16.01.2023
 • Første arbeidsdag hos Accenture: 12.04.2023
 • Accenture sitt hovedkontor: Fornebu - hvor du vil jobbe etter utdannelsen er ferdig

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, to intervjuer etterfulgt av intervju med Accenture. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du fortsetter søknadsprosessen ved å klikke på "Søk her!".

Spørsmål? Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er Academic Work Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Academic Work Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Klikk her for å sende inn din søknad