1 måned siden
annonse-ID: 15031111

Accelerated Learning – Kan du lære deg å kode på 12 uker?

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid, 09.00-17.00
Type stilling:
Bemanning
Stillingskategori:
IT-consultant (Academy)
Start dato:
6. januar

Vi søker nå deltakere til Academy sitt Java-program.

Informasjon om stillingen

« Jeg har alltid vært interessert i datateknologi og hvordan dette kommer til å påvirke fremtiden, men muligheten tidligere har vært så begrenset. Academy har gitt meg mulighet til å ta en 180 grader vending i karrieren – og jeg har ikke angret et sekund. Innholdet er oppdatert, nytt og relevant for akkurat det jeg skal jobbe med i arbeidsmarkedet. De siste ukene har vært utrolig krevende, samtidig veldig gøy og lærerikt.»
Marcus, deltaker

I Norge vil det i 2030 trolig mangle over 25 000 mennesker med kompetanse innen IKT. Vi står overfor økende digitalisering, og markedet skriker etter programmerere. På 12 uker gir vi deg muligheten til å tette gapet, i tillegg skaffer du deg en fast jobb. Gjennom Academy gir vi deg, som har rette evner og en tydelig motivasjon og interesse, en ettertraktet kompetanse i løpet av 12 uker. Uavhengig av din tidligere bakgrunn og forkunnskaper er dette en spennende mulighet til å satse innen et nytt fagfelt. Vi gir deg ikke bare utdannelse innen programmering, men også en fast jobb som IT-konsulent.

Hva vil du jobbe med?

Etter 12 uker med intensiv og krevende utdanning vil du være klar for å bidra som junior utvikler i både små og store utviklingsprosjekt. Det innebærer at du skal være med å designe, planlegge, beskrive, programmere og ikke minst kvalitetssikre – dette i tett samarbeid med andre kolleger og utviklere. Du vil få kjennskap til moderne teknologier og vil med det få forutsetninger til å arbeide med å utvikle løsninger for blant annet forretningslogikk, hvordan systemer samhandler og ikke minst hvordan systemer og løsninger vil bli seende ut.

Hvem vil du arbeide hos og hvilke problemstillinger vil du være med å løse?

Academic Work arbeider ut mot mer enn 200 selskaper som har behov for IT- og programmeringskompetanse og det er hos en eller flere av disse selskapene du vil arbeide. Hvilke prosjekter man vil jobbe med vil dermed variere, men det kan for eksempel være at man får utvikle fremtidens betalingsløsninger eller være med å digitalisere samhandlingsløsninger innen ulike bransjer.

Uavhengig om du har lyst til å være med å digitalisere Norge, arbeide som webutvikler eller har lyst til å utvikle avanserte algoritmer vil Academy hjelpe deg på vei mot denne type oppgaver og problemstillinger – start med å ta testene for å se om du har det som skal til for å bidra til digitaliseringen av Norge!

Vi søker deg som

  • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
  • Har bestått samtlige innledende tester med fokus på evner.
  • Har en tydelig interesse og motivasjon for å jobbe med programmering og IT.

Som person er du logisk anlagt og en problemløser. Du er utholdende og motivert for å lære deg en ny kompetanse. Du trenger ingen tidligere erfaring, men du må ha de rette evnene, personlige egenskapene og engasjementet til å påbegynne din nye karriere. Rekrutteringsprosessen starter derfor med utvelgelsestestene som sørger for å avdekke om du har det som kreves. For å lykkes i konsulentrollen er det viktig at du har gode samarbeidsevner og at du enkelt kan tilpasse deg ulike team og personligheter. Videre ser vi at du er komfortabel med problemløsning samt at du er fleksibel i henhold til arbeidsoppgaver og de varierte oppdragene ute hos våre kunder.

Det gjennomføres bakgrunnssjekk på kandidater som blir tilbudt en plass på Academy.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Academy-utdanningen er kostnadsfri

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en avklaringssamtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene kan fylles opp før søknadsfristen utløper. Du starter søknadsprosessen til Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på testen øverst på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen.

Spørsmål? Har du spørsmål om Academy og utdannelsen kan du kontakte Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!
Klikk her for å sende inn din søknad