3 uker siden
annonse-ID: 15078827

Accenture har et av Norges største Java-miljø, som du nå kan bli en del av!

Kort informasjon

By:
Oslo, Oslo/Bergen
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
24.10.22

Klar for en ny start? Det kan skje allerede til høsten. Nå søker vi motiverte deltakere til sommerens intensivutdanning i Java. Etter 12 uker på skolebenken er du sikret relevant jobb hos Accenture. Les videre og finn ut mer om muligheten!

Informasjon om stillingen

Over 4 000 IT-jobber var ubesatt i Norge i 2021. Samtidig mangler nærmere 50 prosent av norske bedrifter kompetansen de trenger. Nå har du sjansen til å få et forsprang inn i bransjen med en 12-ukers intensivutdanning i Java.

Vi garanterer deg jobb som IT-konsulent ute hos Accenture i etter fullført eksamen, enten på avdelingen i Oslo eller i Bergen. Dette er en unik mulighet for deg som vil ta steget inn i IT-bransjen. Emilie jobber som Java-utvikler hos Accenture og har sagt følgende:

"Jeg husker det var skummelt at jeg ikke hadde en standard IT-bakgrunn. Ikke forvent å kunne alt med en gang, men at det er rom for å vokse gjennom et godt arbeidsmiljø".

Accenture løser utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør de med entusiasme, kunnskap, innsikt og teknologi. Accenture har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir de en verden av erfaringer å høste av. Selskapet holder seg alltid i forkant; de skaper endringer over alt. Accenture har i dag 39% kvinneandel blant sine 1000 ansatte, fordelt på 38 nasjonaliteter.

Accenture mener at inkludering og mangfold er en styrke, og ser derfor på nye måter å attrahere fremtidige kolleger. Om du har erfaring innen programmering er ikke avgjørende, da de ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver. Med flere prosjekter på tvers av industrier vil ulike perspektiver bidra til gode resultater. Accenture trenger derfor deg som kan raskt sette deg inn i nye arbeidsoppgaver og bruke nye metoder for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Søknadsfrist: Løpende selektering, som betyr at plassene fylles opp fortløpende. Vi anbefaler deg derfor å sende inn søknad så fort som mulig.

Hvorfor Java?

Java er i dag et av verdens mest anvendte programmeringsspråk. Du finner Java i alt fra spill på mobil, i datamaskiner til store forretningskritiske systemer i for eksempel bank og forsikring. I 2030 vil 1 av 4 arbeidsplasser med IT-kompetanse stå ubemannet i Norge, og antallet fortsetter å øke. Etterspørselen etter kompetanse innen programmering er stor, og du har uendelige muligheter etter utdanningen.

Om utdanningen Java-programmet er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker. AW Academy sin pedagogiske modell er basert på Accelerated Learning. Det innebærer læring i raskt tempo, gjennom kortere teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team. Din læringsreise er viktig for oss, og du vil bli fulgt opp av både programansvarlig og lærere underveis i utdanningen.

Du kan lese mer om hva du vil lære om i utdanningen her!

Dette lærer du:

 • Objektorientert programmering i Java
 • Datastrukturer og algoritmer
 • Introduksjon til Databaser og SQL
 • Introduksjon til webutvikling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS, React
 • Agile metoder (SCRUM)
 • Introduksjon til moderne skyteknologier

Er dette deg?

 • Høyere utdannelse på minimum bachelornivå
 • Minimum 2 års erfaring fra arbeidslivet. Det er fordelaktig om du har jobbet med teknisk eller IT-relatert arbeid, eller at du har prosjekt- og/eller konsulenterfaring
 • Arbeidserfaringen kan være fra varierte bransjer, og har du ikke teknisk eller IT-relatert arbeidserfaring vil vi vektlegge din erfaring fra hoppyprosjekter
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Sterk interesse og motivasjon for å lære programmering
 • Bor i Oslo eller Bergen, eller et ønske om å bo i en av byene

Da er du den vi ser etter!

Første steg i prosessen er å gjennomføre et par tester. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper og din evne til å tilegne deg kunnskap. Består du testprosessen, kan du søke på utdanningen.

Start med å ta testene for å se om du har det som skal til!

Praktisk informasjon om utdanningen

AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 24. oktober 2022 på Rebel i Oslo Sentrum. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag, klokken 08.30-16.30. Gjennom AW Academy tilbyr vi en valgfri lån- og stipendordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. For kandidater fra Bergen vil det også kompenseres for opphold i Oslo under programmet. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Viktige datoer:

 • Oppstartskveld: 23.09.22
 • Individuelle forstudier: 26.09.22-21.10.22, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Programstart: 24.10.22
 • Eksamen/Graduation: 27.01.23
 • Første arbeidsdag hos kunde: 30.01.23

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, to intervjuer og et avsluttende intervju med Accenture. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du fortsetter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på «Søk her!».

I løpet av prosessen vil vi også etterspørre akademiske resultater. Forbered gjerne dette undeveis i søknadsprosessen så du er klar når dette etterspørres.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Hva er en intensivutdanning?

AW Academy baserer undervisningen på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Det betyr praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Utdanningen er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Hos AW Academy vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som trengs for å kunne trives i fagfeltet i mange år!

Klikk her for å sende inn din søknad