Søkeresultater
1 måned siden
annonse-ID: 15016207

BACKEND-UTVIKLER OG GLAD I DATABASER? DA HAR TRIPLETEX STILLINGEN FOR DEG!

Kort informasjon

By:
Oslo, Skøyen
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Databaseadministrator/-utvikler
Start dato:
Etter avtale

Trives du med programmering, men savner litt ansvar i din nåværende stilling? Ønsker du å jobbe et sted der din mening har noe å si for valg av teknologi? Da er vi stedet for deg!

Informasjon om stillingen

LITT OM TRIPLETEX

Tripletex sin reise har vært fantastisk, og i dag er vi omlag 95 entusiastiske medarbeidere på Skøyen i Oslo. Vi har bygd et ungt miljø med en sterk kultur der verdiene – fremtidsrettet, intuitivt og personlig står i sentrum. Vi er stadig i vekst og søker nå en rekke nye medarbeidere til vår utvikleravdeling.

Tripletex er det mest moderne, nettbaserte økonomisystemet for små og mellomstore bedrifter. Systemet skal være mest mulig intuitivt og brukervennlig for sluttbrukerne, og du skal ikke trenge en økonomibakgrunn for å bruke vår tjeneste.

Vil du vite mer om Tripletex kan du lese mer på hjemmesiden her eller på rekrutteringssiden her.

OM STILLINGEN OG ARBEIDSPLASSEN

Tripletex søker deg som har jobbet noen år med Java baserte webapplikasjoner. Du har tilegnet deg en sterk kompetanse for både back-end og relasjonsdatabaser. Vi skal i gang med et større prosjekt på database, der vi vil gå fra MySQL, og over til AWS Aurora. Du vil få muligheten til å jobbe med ny teknologi og etablere deg som eksperten på databaser hos oss. Med dette forventes det også at du har stor interesse for teknologi, og ønsker å dele kunnskapen med dine kollegaer. Hos oss blir du utfordret, og vi releaser ny funksjonalitet og forbedringer flere ganger om dagen.

Du kommer til et godt etablert team som ønsker deg velkommen med åpne armer, og som ønsker at du skal lykkes hos dem. I tillegg vil du få muligheten til å ta relevante kurs for å komme deg opp på et godt faglig nivå. Hos oss vil du finne et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av junior- og seniorutviklere.

Vi deltar årlig på ulike konferanser, som blant annet JavaZone. Vi har også jevnlige sosiale samlinger for hele bedriften, og var tidligere i år på tur til Brighton.

Tripletex jobber med en moderne teknologi-stack og DevOps-kultur. Hos oss vil du komme bort i teknologier som Java, React, AWS, MySQL/Aurora, Docker, ELK og Grafana.

HVA TILBYR VI VÅRE ANSATTE?

  • Et godt fag- og arbeidsmiljø
  • En fleksibel arbeidsdag
  • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Muligheter til å leke seg med ny teknologi under Tripletex Hackathon
  • Fokus på samarbeid, inkludering, trivsel og tillit til hver enkelt ansatt

HVA FORVENTER VI AT DU KAN VISE TIL?

  • Høyere utdannelse innen IT/programmering eller relevant arbeidserfaring
  • Minimum to års erfaring innen back-end og database utvikling
  • Relevante prosjekter via fritid, skole eller jobb. Legg ved lenke til GitHub-kontoen din i CV eller søknad. Vi ønsker å se prosjekter du er stolt av
  • At du snakker og skriver flytende norsk eller svensk

ANNEN INFORMASJON

Søknadsfrist: Vi vil vurdere kandidater fortløpende og tar ned annonsen så snart vi har funnet de rette kandidatene.

Er du nyutdannet eller har under to års erfaring, må vitnemål og karakterer ligge vedlagt for å bli vurdert til stillingen. Vi ser etter deg med gode karakterer innen programmeringsrelevante fag, men det viktigste er å se hvilke fag du har tatt. Vi ønsker også at du skriver et motivasjonsbrev om hvorfor akkurat du ønsker å være med på Tripletex sin reise.

Academic Work håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av Tripletex. Hvis du har noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Morten Kristoffersen eller Anette Hansen hos Academic Work.

Søk på stillingen her

Søk med CV

Søk på stillingen her

Søk med CV

Anette Hansen consultant manager

Har du spørsmål om denne stillingen

Anette Hansen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på anette.hansen@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15016207