4 måneder siden
annonse-ID: 15071730

Bli med Söderberg & Partners å bygge opp utviklingsavdelingen!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
Etter avtale

Klar med studiene og nå klør det i fingrene med å komme i gang å bygge Norges råeste finTech løsninger? Vi bygger nå opp en helt ny utviklingsavdeling og ønsker å ha med 2 ambisiøse utviklere helt fra start. Hos oss vil du få muligheten til å videreutvikle deg selv og samtidig bli med på å bygge kultur og teamarbeid i vår nye utviklingsavdeling.

Informasjon om stillingen

Som en av Söderberg & Partners' nye utviklere vil du bli en del av et agilt utviklingsteam i vekst hvor du får muligheten til å sette dine spor på hvordan hverdagen din skal se ut i forhold til kultur og arbeidsmiljø, komme med innspill og forme rollen din i tråd med visjon og evner. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe som backendutvikler, men kanskje du har en visjon på sikt om å jobbe fullstack? Vårt mål er å tilby våre klienter en uavhengig og skreddersydd rådgivning i absolutt toppklasse. Med vår nye tech-satsning vil vi både nå ut til et bredere publikum og samtidig heve kvaliteten i våre tjenester.

Hvorfor jobbe i Söderberg & Partners?

Her vil du få muligheten til å bli med fra start i formingen av team og kultur! Hvordan vil vi ha det på jobb og hvordan kan vi sammen komme oss dit? Med en engasjert og erfaren teamleder, samt dyktige tekniske prosjektledere vil hverdagen gi stor faglig utvikling.

Vi ønsker at teamet skal ha et innovativt mindset hvor samarbeid, engasjement og problemløsning står sentralt. Kunne du tenkt deg ansvar utover dette vil det bli satt pris på, som for eksempel å bli teamets Scrummaster!

Hos oss vil du få arbeide med våre mest oppdragskritiske løsninger, for eksempel;

 • Implementere funksjonalitet for våre nye selvbetjeningsløsninger som brukes av sluttkunder på både mobil og web.
 • Bygge tjenester og integrasjoner via våre moderne microservice arkitektur.
 • Utforme løsninger for automatisering av diverse backoffice funksjoner.
 • Modellerings- og rapporteringverktøy for våre klienters investeringer
 • Migrering til skytjenester
 • Være en viktig bidragsyter til vår tverrfaglige løsningsdesign og innovasjon.

Arbeidsoppgaver

En typisk morgen for deg som utvikler hos oss på Søderberg kan starte med en god kopp kaffe og litt tilhørende kaffeprat med kollegaer ved kaffemaskinen. Når du fortsetter inn hos utvikling, vil du slenge et blikk på våre dashboards for å forsikre deg om at alt er i orden med de kundekritiske systemene vi utvikler. Nå som alt er fryd og gammen, synker arbeidsroen inn og du kommer i gang igjen med hovedoppgaven du valgte under den pågående 2-ukers sprinten. Etter en god lunsj, er det dags for daily standup med teamet. Her tar du opp at du ønsker å ta en code-review på en del av oppgaven du sluttførte, og sammen med en kollega setter dere direkte etter møtet for å se på koden som trenger granskning. Her får du noen innsiktsfulle innspill på kode-endringer som leder til bedre ytelse.

Frem mot slutten av dagen er oppgaven både ferdigstillt, testet og innsjekket, og vil komme ut til kunde i neste release, god timing da sprinten ender idag! Teamet setter seg nå i en "retrospective" for å diskutere hva som gikk bra, og hva som kunne gått smidigere i avsluttet sprint. Man bestemmer seg for å prøve ut en ny måte å gjennomføre testning på, et eksperiment som vil bli gjennomført og vurdert under neste sprint av teamet. Som siste punkt på dagens agenda har produktsjefen kalt deg og en annen utvikler inn på et møte for å diskutere løsningsvalg for en ny meldingsmodul som hun skisserer på. Etter noen diskusjoner lander dere på et forslag der vi bygger den nye modulen på toppen av et kommersielt tilgjengelig produkt, en løsning som mer enn halverer timebruken.

Godt fornøyd med dagen er det dags å komme seg ut og hjem! Her lærer vi hele tiden og ingen dag blir helt den andre lik.

Vi søker deg som

 • Fullført høyere utdanning på bachelor- eller masternivå innen IT relaterte fag
 • Vi jobber hovedsaklig i C# .NET og det er ønskelig at du har erfaring med dette. Har du erfaring fra andre relevante teknologier, som Java, kan dette også være interessant
 • Erfaring med Angular og Git er en fordel
 • Et sterkt ønske om å utvikle deg som programmerer i et miljø med bred faglig kompetanse
 • Behersker norsk, skriftlig og muntlig

Legg ved vitnemål og andre relevante dokumenter i søknaden. Har du prosjekter eller Githubkonto å vise til? Da tar vi gjerne en titt på det!

Som person er du

Vi ser etter deg som er samarbeidsvillig, modig og løsningsorientert. Du tar ansvar for egne oppgaver og driver disse fremover. Det aller viktigste er at du er en person med sterk interesse for programmering, er lærevillig og vil være en del av S&P sitt utviklingsteam!

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av de rette kandidatene.
 • Sted: Ruseløkkveien 30, 0251 Oslo
 • Omfang: Heltid. Du blir fast ansatt gjennom Academic Work på oppdrag hos Söderberg & Partners. Mulighet for fast ansettelse.
 • Kontaktinformasjon: Denne bemanningsprosessen er utført av Academic Work på vegne av Söderberg & Partners. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte oss her

Informasjon om bedriften

Söderberg & Partners er Norges ledende aktør innen forsikringsmegling, pensjonsrådgivning og formuesforvaltning. Vi er også markedsleder innen eiendom, og megler frem forsikringsprodukter knyttet til kjøp og salg av bolig.

I Norge er vi ca. 400 ansatte og vi vokser! Med fokus på lokal tilstedeværelse etablerer vi stadig flere kontorer på nye geografiske lokasjoner. Hovedkontoret ligger på Lysaker.

Hos oss kan du bli en del av et fremoverlent, engasjert og innovativt miljø hvor vi jobber for å tilføre våre kunder verdi hver eneste dag. I tillegg til roller innen selve forsikringsfaget har vi også sterke fagmiljøer innen økonomi, IT, marked/innovasjon, HR og compliance.

S&P er opptatt av mangfold og søker stadig nye kolleger som kan utfordre våre etablerte sannheter og tilføre oss noe nytt.

Søk her!