2 måneder siden
annonse-ID: 15047917

Brenner du for Lean og ønsker å jobbe i en bedrift i vekst?

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Prosjektleder (teknologi)
Start dato:
Snarest etter avtale

Har du god erfaring innen Lean metodikk og vet hva som kreves for å skape forbedringskultur? MainTech søker flere kollegaer som vil bli med å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv!

Informasjon om stillingen

MainTech AS er Norges ledende rådgiver innenfor inspeksjon, vedlikehold og drift til norsk industri. I stillingen vil du sammen med et dyktig team jobbe med forbedringsarbeid ut mot MainTech sine kunder. Derfor ser vi etter deg som har erfaring med ledelse og gjennomføring av endringsprosesser hvor Lean har vært sentral. Du har videre arbeidet i selskaper med innarbeidet produksjonssystem og har knekt koden for å etablere forbedringskultur. Videre er du klar over at forbedringsarbeidet må drives av medarbeiderne og lederne for at det skal lykkes, og kan vise oss hvordan du har bidratt til dette tidligere. Når du møter motstand mot endringer, holder du fokus og vet hvordan du sammen med andre skal ta stegene videre i riktig retning.

Reisevirksomhet må påregnes i denne stillingen.

Hvorfor skal du jobbe i MainTech?

I MainTech finner du et stort og kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter. Her får man muligheten til å bidra med forbedringsarbeid i hjertet av Norsk industri. Godt arbeidsmiljø og stor takhøyde, sammen med et sterkt faglig miljø gir de ansatte de beste rammer for å kunne utvikle seg videre. Les mer om hvordan det er å jobbe i MainTech på våre sider!

MainTech ønsker deg som ser mulighetene, og som vil bli deres neste MainTech'er!

Arbeidsoppgaver

Typiske arbeidsoppgaver kommer i hovedsak til å inkludere gjennomføring og ledelse av prosjekter ved bruk av Lean-prinsipper/metoder/verktøy som verdistrømskartlegging, problemløsning, standardisering og kontinuerlig forbedring.Vi søker deg som

  • Har høyere utdanning
  • Har relvant erfaring å vise til innen Lean metodikk
  • Har minimum 5 års relevant arbeidserfaring
  • Kommuniserer muntlig og skriftlig på norsk
  • Lar deg motivere av, og har erfaring fra systematisk forbedringsarbeid
  • Kunnskap om moderne vedlikeholdsmetodikk er en fordel

Videre ser vi etter deg som har evnen til å jobbe strukturert ved å være systematisk og kvalitetsbevisst i arbeidet ditt. Du evner å inspirere kollegaer til å tenke utradisjonelt for å oppnå markante og varige forbedringer og er villig til å gå en ekstra mil for å hjelpe norsk industri til å bli mer effektiv. I tillegg ser vi etter deg som trives i team og samarbeider godt med andre, men samtidig evner å jobbe selvstendig og ta ansvar for å drive egne oppgaver fremover.

Øvrig informasjon

  • Oppstart: Etter avtale
  • Omfang: 100%
  • Arbeidssted: Trondheim
  • Søknadsfrist: 31.03.2021

Høres dette interessant ut? Da ser vi frem til å motta din CV og søknad/motivasjonsbrev!

Informasjon om bedriften

MainTech AS er Norges ledende rådgiver innenfor inspeksjon, vedlikehold og drift til norsk industri. Vi arbeider innenfor et bredt bransjespekter både offshore og på land. Felles for alt vi gjør er at vi arbeider kontinuerlig med å sørge for effektiv, sikker og lønnsom drift for våre kunder. Vi er 50 ansatte lokalisert i Trondheim og Molde. Nå trenger vi deg som vil være med å videreutvikle det norske industrieventyret.

"Glede", "Respekt", "Innsikt" og "Pålitelig" er deres verdier, og MainTech søker talenter som identifiserer seg med disse og som ønsker å være kulturbærere.

Søk her!