2 måneder siden
annonse-ID: 15057469

CatalystOne søker IT-konsulent!

Kort informasjon

By:
Oslo, Karenslyst Allé 2, 0278 Oslo
Omfang:
Heltid, 8-16
Type stilling:
Bemanning
Stillingskategori:
Business/Systemanalytiker (IT)
Start dato:
Snarest

I samarbeid med CatalystOne ser Academic Work etter deres nye kollega med oppstart høsten 2021. Ved å bli en del av CatalystOne-familien, blir du en del av en raus kultur med sterke verdier, dyktige kollegaer og du får jobbe med noen av Norges største selskaper. Ønsker du å være med på å påvirke selskapets vekst?

Informasjon om stillingen

Som markedsledende aktør i Norden leverer CatalystOne Solutions skyløsninger innen Human Capital Management som inkluderer Core HR, kompetanseutvikling, Performance Management, Talent Management og kompensasjon. Som IT-konsulent blir du en viktig bidragsyter i den tekniske leveransen, og du vil være involvert i flere parallelle prosjekter samtidig. Du vil sammen med HR-konsulentene levere den beste Human Capital Magement (HCM) løsningen for å bidra til at kundene skaper fremragende resultater gjennom systematisk utvikling av medarbeideres prestasjoner, talent og potensiale. Opplæringen vil bestå av skygging i pågående prosjekter, samt en fiktiv case hvor du vil bygge en teknisk løsning fra bunnen av.

Arbeidsoppgaver

Som CatalystOne sin nye IT-konsulent vil du være en troverdig rådgiver for kunder og vil være en nøkkelperson for å oppfylle kundens visjon og behov, fra et teknisk ståsted. Du vil jobbe hovedparten av tiden din som rådgivende konsulent i møte og dialog med kunden, og oppgaver vil blant annet være:

 • Analysere kundens systemlandskap og identifisere og konfigurere de beste løsningene for kunde, i samarbeid med HR-konsulentene, prosjektlederne og kunde.
 • Lede prosjektmøter og workshops under implementeringsfasen.
 • Bistå eksisterende kunder med nye integrasjoner og løsninger.
 • Utvikle, dokumentere og implementere de tekniske løsningene av deres HCM. programvare, som for datamigrering, integrasjon og sikkerhet.
 • Støtte salgsavdelingen med din ekspertise.

Vi søker deg som

 • Gjerne har relevant høyere utdanning innen IT eller teknologi
 • Kommuniserer flytende på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Har grunnleggende forståelse innen programmering (JavaScript, Python eller andre programmeringsspråk), HTML/CSS og ønsker å jobbe med integrasjoner (webservices, API-er), dataformater (JSON, XML, CSV) og datamigrering (import av store datamengder)

Som IT-konsulent fremstår du moden og serviceorientert i møte med kunden, for å skape tillit. I arbeidet med den tekniske leveransen mot kunde arbeider du strukturert og er svært selvgående, da du vil jobbe i flere parallelle prosjekter samtidig.

Annet:

 • Søknadsfristen er snarest, annonsen vil bli tatt bort tidligere om riktig person er funnet
 • Ønsket oppstart er høsten 2021, med hensyn til oppsigelsestid
 • Ved spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Astrid Sørli

Ved ansettelse vil du bli fast ansatt i Academic Work med en oppdragskontrakt hos CatalystOne på i første omgang 6 måneder. Mulighet for forlengelse eller fast ansettelse etter dette.

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work har over 20 års erfaring med bemanning og rekruttering av young professionals; studenter, nyutdannede og de i starten av sin karriere. Så langt har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 135 000 young professionals en karrieremulighet.

Søk her!