1 måned siden
annonse-ID: 15089688

Dansktalende saksbehandler søkes til Bank Norwegian!

Kort informasjon

By:
Oslo, Fornebu
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
Snarest

Er du dansktalende og ønsker å jobbe i et spennende bankmiljø med utallige muligheter? Da kan dette være rollen for deg!

Informasjon om stillingen

Som Saksbehandler hos Bank Norwegian vil du behandle henvendelser fra kunder og inkassoselskaper over mail med mål om å forhandle gode og bærekraftige løsninger for begge parter. Du vil jobbe mot å sikre optimal kundetilfredshet gjennom å tilby passende tiltak til de ulike kundenes situasjoner. Det er avgjørende at du kommuniserer dansk flytende, ettersom du vil jobbe mot det danske markedet. Du vil bli en del av et internasjonalt team, hvor man er ansvarlig for hvert sitt land. Miljøet på teamet du blir en del av beskrives som inkluderende og kunnskapsrikt, og det samarbeides mye på tvers av ansvarsområder. Gode samarbeid og læring verdsettes høyt.

For å lykkes i denne rollen må du ha en positiv innstilling og være god med mennesker i ulike situasjoner. Du trives du med mange baller i luften og har høy arbeidsmoral. I tillegg er det en fordel om du har erfaring eller interesse for økonomi og har en viss forståelse for hvordan et budsjett settes opp.

Arbeidsoppgaver

 • Følge opp henvendelser over mail fra kunder som ber om lettelser som for eksempel rentenedsettelse, redusert oppgjør, betalingsfri måned – med mer
 • Sikre at riktige kunder blir tilbud riktige tiltak som passer for deres situasjon
 • Sørge for en effektiv og profesjonell kommunikasjon med inkassobyrået for å sikre en så rask og lønnsom inndriving av utestående gjeld som mulig
 • Sørge for overholdelse av relevante lover og regler – med bistand fra juridisk avdeling

Vi søker deg som

 • Gjerne relevant erfaring innen økonomi eller lignende
 • Med fordel har utdanning innen jus eller økonomi
 • Kommuniserer flytende på dansk, både muntlig og skriftlig

Hvem du er som person og ditt potensiale er vektlegges i denne rollen. Som person er du:

 • Selvstendig
 • Serviceorientert
 • Tilpasningsdyktig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Vikariat 12 måneder, men muligheter for forlengelse/fast stilling for rett kandidat
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Bank Norwegian har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Bank Norwegian tilbyr enkle og transparente forbrukslån, sparekontoer, forsikringer og kredittkort. Vi utvikler brukervennlige produkter uten skjulte kostnader, og vi har mer enn 1,7 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Spania. Bank Norwegian er en filial av Nordax Bank AB (publ).

Vi tilbyr digitale produkter som er enkle å bruke og som er et konkurransedyktig supplement til de tradisjonelle bankene.

Vår historie

Vi ble etablert i Oslo 2007, først som en støtteplattform for flyselskapet Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, men samme år fikk vi konsesjon og ble etablert som en fullskala digital bank.

I 2013 lanserte vi banktjenester i Sverige og fortsatte i 2015 med ekspansjon i Danmark og Finland. Veksten fortsatte ut i Europa i 2021 da vi lanserte i Spania og Tyskland.

I november 2021 ble Bank Norwegian kjøpt opp av Nordax Bank AB, og de to bankene er nå fusjonert. Sammen med Nordax skal vi bli den ledende digitale banken for kreditt, innskudd og usikrede lån i Europa.

Søk her!