2 uker siden
annonse-ID: 15079080

Er du en relasjonsbygger om ønsker å jobbe med nasjonal og internasjonal sikkerhet?

Kort informasjon

By:
Oslo, Lysaker
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale
Andre:
100%

Teleplan Globe selger feltutprøvde løsninger og programvare som støtter operativt personell, som spesialpoliti, det norske forsvaret og andre statlige instanser. De styrker nå sin salgsavdeling og ser etter noen som ønsker en karriere i et norsk softwareselskap med internasjonale kunder.

Informasjon om stillingen

Som Junior Business & Sales Developer vil du støtte salgsorganisasjonen i gjeldene salgsprosesser, samt personlig drive identifisering av nye leads og etablere nye salgs- og partnerskapsmuligheter. I rollen vil du være involvert i flere ulike prosjekter og opprettholde kunde- og partnerrelasjoner som inkluderer spesialpoliti både nasjonalt og internasjonalt, samt andre statlige organisasjoner. Du vil være en del av teamet med hovedfokus på offentlig sikkerhet og i privatmarkedet, men også være i tett samarbeid med salgsteam innen andre markeder.

I rollen som Junior Business & Sales Developer vil du delta i prosesser og aktiviteter i salgsavdelingen for å møte de strategiske målene for salg og resultater i Teleplan Globe. Dette vil også innebære salg- og markedsføringstiltak i henhold til planer og budsjetter.

Vi har snakket med Pernille som startet i en tilsvarende rolle for 3 år siden, og hun har følgende å si om det å jobbe i selskapet:

«I Teleplan Globe har alle muligheter stått åpne siden dag en for at jeg kan vokse i det tempoet jeg selv ønsker. Gjennom tre år har jeg fått bygge en stor mengde verdifull kompetanse; alt fra salg, forretningsutvikling og strategi, til utvikling av nytt markedsmateriale, kontraktarbeid og anbudsprosesser. Skal jeg trekke frem det jeg liker best med jobben min er det det internasjonale nettverket av gode kontakter jeg har fått bygge meg – og å få jobbe så tett på det internasjonale markedet. I tillegg er Teleplan Globe en fin arbeidsplass med god takhøyde og hyggelige kollegaer.»

Arbeidsoppgaver

 • Oppsøkende salg/mersalg og kontakt med nye og eksisterende kunder.
 • Være en aktiv rådgiver ved å bistå med innsikt i teknologi og løsninger for våre kunder.
 • Videreutvikle eksisterende avtaler og samarbeid med kunder.
 • Delta i prosjekter og oppretteholder kunde- og partnerrelasjoner.

Vi søker deg som

 • Kan vise til høyere utdannelse på bachelor- eller mastergradnivå
 • Enten har salgserfaring, eller som har et brennende ønske om å gjøre karriere innen salg
 • Har svært gode kommunikasjonsferdigheter i engelsk og norsk
 • Er en utpreget relasjonsbygger og motiveres av muligheten til å bygge egen kundeportefølje
 • Har høy grad av selvinnsikt, og er på oppmerksom på detaljer og struktur i måten arbeid utføres- og resultater oppnås på.
 • Ansettelse vil kreve sikkerhetsgodkjenning av Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

Som person ser vi etter deg som er opptatt av kvalitet i gjennomføring, og som ikke er redd for å tenke kreativt eller utenfor boksen. I rollen som Junior Business & Sales Developer mener vi at det er spesielt fem personlige egenskaper som vil være viktig for å lykkes i rollen: Du må være selvstendig, ta initiativ, elske å jobbe med mennesker, være strukturert og ha interesse for IT og teknologi.

Annen informasjon

 • Oppstart: etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Lysaker
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Teleplan har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Teleplan Globe utvikler feltutprøvde løsninger og programvarer som støtter operativt personell i å ta gode beslutninger under kritiske situasjoner, hvor rask respons er viktig. Teleplan Globe har et strategisk samarbeid med det norske forsvaret og har samarbeidet tett med norsk spesialpoliti i ett tiår. Teleplan har oppnådd betydelig suksess i Norge og i utlandet, og for å drive salgsprosessene fremover trenger de nå styrke salgsteamet sitt ytterligere.

Søk her!