6 dager siden
annonse-ID: 15083984

Er du i starten av din karriere og har lyst til å lære mer om forretningsutvikling?

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
Snarest
Andre:
Heltid

Blir du motivert av signerte avtaler og gode kundemøter? Har du lyst til å være del av et team, samtidig som du styrer din egen arbeidshverdag? KONE søker jr. bedriftsrådgiver!

Informasjon om stillingen

I KONE vil du bli en del av et dyktig og sosialt salgsteam med 12 medarbeidere som samarbeider tett og heier på hverandres prestasjoner. Du vil ha fokus på salg av serviceavtaler mot både nye og eksisterende kunder, der avtalene hovedsakelig vil rette seg mot heiser og digitale løsninger. I rollen som jr. bedriftsrådgiver vil du ha ansvar for din egen kundeportefølje som du følger opp gjennom telefonsamtaler, teamsmøter, og fysiske møter ute hos kunde. Stillingen er preget av mye selvstendighet, og KONE har full tillit til at du legger opp dagene dine på en god måte. Samtidig vil du ha leder og kolleger i ryggen, som bistår deg med caser og spørsmål som måtte dukke opp.

Dette er i første omgang et engasjement på 1 år, men med mulighet for forlengelse. Du vil bli fast ansatt via Academic Work og ha en kontaktperson som følger deg opp i oppdraget, og som vil bistå i ditt karriereløpet. Hos Academic Work er vi lidenskapelig opptatt av å hjelpe kandidater med å finne sin karrierevei, og ønsker å hjelpe deg frem. Kanskje KONE er neste steg for deg? Hos KONE får du bli del av et stort og internasjonalt selskap med flere karrieremuligheter på sikt.

Arbeidsoppgaver

 • Salg av serviceavtaler mot nye kunder
 • Reforhandle avtaler med eksisterende kunder
 • Mersalg av digitale løsninger
 • Samarbeide med salgsteamet, samt andre avdelinger som serviceteknikere og kundeservice

Vi søker deg som

 • Gjerne har erfaring med salg, men det viktigste er at du er motivert for rollen
 • Er interessert i teknologi og å skape gode kunderelasjoner
 • Har førerkort på bil
 • Snakker og skriver flytende norsk, samt behersker engelsk godt

Som person tar du initiativ og har stor motivasjon til å skape resultater gjennom å bygge gode kunderelasjoner. Du er sosial og trivdes med teamarbeid, samtidig som du er selvstendig i ditt arbeid.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Dette er i første omgang et engasjement på 1 år, med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. KONE har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi oppfordrer deg derfor å søke snarest!

Informasjon om bedriften

KONE er en innovativ leder innen heis- og rulletrappbransjen. Vår jobb er å få maksimalt ut av verdens byer, bygninger og offentlige rom. Vi tror at byer utgjør en del av løsningen for et bedre liv. I 2020 hadde KONE en nettoomsetning på 9,9 milliarder euro og over 60 000 ansatte på slutten av året. KONEs B-aksjer er notert på Nasdaq Helsinki Ltd. i Finland.

Søk her!