Søkeresultater
3 weeks ago
annonse-ID: 15009673

Er du mInvoice sin nye applikasjonsutvikler?

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning, Heltid
Stillingskategori:
Webutvikler, front-end
Start dato:
Etter avtale

I samarbeid med mInvoice søker vi deg som har en lidenskap for web- og mobilutvikling. Hos mInvoice blir du del av et innovativt gründermiljø hvor din kompetanse og innsats har stor påvirkning på selskapets vekst og suksess.

Informasjon om stillingen

mInvoice tilbyr en totaloversikt over alle tjenesteleverandører og fakturaer direkte i app eller via web. Det betyr at sluttbruker slipper unna fakturaer via for eksempel epost, nettbank eller avtalegiro. Som utvikler hos mInvoice vil din primære funksjon være rettet mot utvikling av web- og hybride mobilapplikasjoner. Du vil få ta ansvar i alle faser av prosjekter, som også vil variere i både størrelse og omfang. Dette innbefatter med andre ord en stor variasjon og bredde i arbeidshverdagen. Du vil få mye ansvar allerede fra start, og en stor arbeidsoppgave ligger allerede og venter på deg. Underveis vil du selvfølgelig få god støtte, både internt og eksternt. Organisasjonsstrukturen er flat og du vil kunne få tildelt mye ansvar på sikt, siden selskapet er i oppstartsfasen. Du vil bekle en rolle der det faglige nivået ditt blir satt på prøve. Men er du motivert for en faglig utfordring, vil mInvoice gi deg verdifull erfaring og ikke minst faglig utvikling.

Arbeidsoppgaver

Hos mInvoice vil du få jobbe med teknologi som HTML5, CSS/SASS, JavaScript/TypeScript, Java, Angular, Vue, React, samt Ionic 3. Videre vil du drive applikasjonsutvikling mot både web, Android og IOS. Mer konkret vil arbeidsoppgaver blant annet være å: * Skissere og designe løsninger innen web,- mobil- og applikasjonsprosjekter * Utbedre og gjøre endringer på allerede eksisterende løsninger * Jobbe med vedlikehold og drift av eksisterende applikasjon * Fokus på nyutvikling av applikasjonen

Vi søker deg som

Vi søker deg som har en bachelor eller master innen IT og som har opparbeidet deg kompetanse og erfaring innen web- og mobilutvikling. At du kan vise en portefølje med relevante prosjekter for stillingen vil bli vektlagt. Utover dette tror vi at riktig kandidat kan kjenne seg igjen i følgende: - Kompetanse innen flere frontend-teknologier som HTML, CSS/SASS og JavaScript/TypeScript - God kjennskap til et av JavaScript-rammeverkene Vue, Angular eller React - Kompetanse med backend-utvikling - Erfaring med hybrid- eller mobilapplikasjoner Har du hatt fag på skolen innen mobilutvikling eller jobbet med mobilutvikling tidligere, er dette selvfølgelig noe som vil telle positivt hos mInvoice. Videre vil kjennskap til C eller Google GO være et pluss. Den ideelle kandidaten trives i et hektisk og variert miljø. Du er en lagspiller, viser stort eierskap til oppgavene dine, og tar gjerne på deg ansvar utenfor din rolle. Hos mInvoice får du stor påvirkningsmulighet både når det gjelder prosjekter og bedriften som helhet. Det er høyt under taket og god mulighet for å prøve ut nye ting. I tillegg får du gode og fleksible betingelser. <h3>ANNEN INFORMASJON</h3> <b>Oppstart:</b> Omgående <b>Lengde på oppdraget:</b> 12 måneder, med mulighet for fast ansettelse <b>Sted:</b> Tøyen Startup Village, Hagegata 22, 0653 Oslo Academic Work vil gjennomføre denne ansettelsesprosessen og vil etter avtale med mInvoice bli din arbeidsgiver. Academic Work er Home of the Young Professionals. Vi henvender oss til deg som er akademiker med noen års arbeidserfaring, er nyutdannet, eller som fortsatt studerer ved høgskole/universitetet.

Informasjon om bedriften

[mInvoice](https://minvoice.no/) tilbyr en digital fakturaformidlingskanal mellom bedrift og forbruker. Bedrifter kan sende fakturaer via mInvoice rett til forbruker, hvor sluttbruker kan gjøre opp regningene og selv velge hvilken konto pengene skal tas fra. Selskapet ble etablert sommeren 2016 og holder til i Tøyen Startup Village. mInvoice tilbyr en totaloversikt over alle tjenesteleverandører og fakturaer direkte i app eller via web. Det betyr at sluttbruker slipper fakturaer på epost, via nettbank eller på avtalegiro. De var nylig i finalen på «The Factory» på Fornebu, som er et akseleratorprogram for oppstartsselskaper.
Søk her!
Sindre Pedersen consultant manager

Har du spørsmål om denne stillingen

Sindre Pedersen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15009673