3 uker siden
annonse-ID: 15078390

ERP-konsulent for SaaS-løsning innen produksjon og distribusjon til Arribatec

Vil du jobbe med systemimplementeringer og ha en kundeorientert rolle? Hos Arribatec får du muligheten til å utvikle deg og vokse inn i en konsulentrolle!

Informasjon om stillingen

Arribatec er en ambisiøs tjeneste- og programvareleverandør som har som mål å revolusjonere måten forretningssystemer leveres på. Arribatecs visjon er "One Solution", noe som innebærer at de tilbyr en helhetlig programvare- og leveringsmodell for sine kunder, og gir kunden et konkurransefortrinn ved bruk av digitale virksomhetsløsninger. Siden oppstarten i 2015 har de nå vokst til over 400 ansatte.

RamBase er en skybasert ERP-løsning som hjelper virksomheter innen produksjon og distribusjon med å få kontroll over hele verdikjeden fra salg til produksjon til levering. Arribatec er RamBase partner og de opplever stor etterspørsel av kunder til å implementere SaaS-løsningen. De ønsker derfor å styrke deres posisjon og leveranseevne på RamBase ERP Cloud gjennom at ansette flere konsulenter.

Som RamBase-konsulent i Arribatec blir du spesialisert innen kjerneområder i produktet gjennom opplæringsprogrammer og kvalifiseres til å fylle sentrale roller i leveranseteam i implementeringen av tjenesten hos kunder. Du vil også lære opp brukere hos kunder i samband med implementeringen og utføre brukerstøtte ved behov etter implementeringen. Som RamBase-partner har Arribatec tilgang til svært gode treningsprogrammer, og fagspesialister som kan støtte dere i starten. Du vil være en bidragsyter for å løse oppgaver både selvstendig og i samarbeid med andre konsulenter i team.

På sikt vil du kunne støtte og veilede nye konsulenter, ha ansvar for kartleggingsprosesser og/eller gjennomføring av demoer. Kanskje brenner du for kommunikasjon og ledelse og har som mål å jobbe med prosjektledelse? Det er mange muligheter at vokse som konsulent i Arribatec!

Arbeidsoppgaver

 • Implementering av tjenesten hos nye kunder
 • Oppsett og verifikasjon av nye kundesystem for definerte fagområder
 • Opplæring og kursing i bruk av RamBase for kunde
 • Brukerstøtte
 • Samarbeide både med andre konsulenter og med brukere hos kunder for å sikre at brukerne utnytter RamBase effektivt

Vi søker deg som

 • Har arbeidserfaring (deltid eller heltid) med bruk/implementering av ERP/økonomisystemer/produksjonssystemer i produksjons- og logistikkbedrifter
 • Har interesse av å jobbe med systemer og teknologi
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Som person er du nysgjerrig på å forstå forretningsprosesser, og har et ønske om å lære og utvikle deg som konsulent. Du er serviceorientert overfor kunder, glad i problemløsning og kan samarbeide godt med andre i team. Disse personlige egenskapene vil bli tillagt vekt sammen med den formelle kompetansen.

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Start: Gjerne snarest, etter avtale for den rette kandidaten.
 • Arbeidsomfang: Dette er en fulltidsstilling for et engasjement på 6 måneder med gode mulighet for fast ansettelse i Arribatec etter de første 6 månedene.
 • Plassering: Økern Portal i Oslo eller Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte oss på kandidat@academicwork.no
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

Arribatec er en global leverandør av digitale forretningsløsninger som støtter kunder i å oppnå konkurransefortrinn gjennom innovativ bruk av IT. Siden oppstarten i 2015 har de nå vokst til over 400 ansatte og har kontorer i Norden, Europa og USA. Det er mange muligheter for å vokse hos Arribatec, og vi håper du vil bli med på laget!

RamBase ERP Cloud er et fullverdig ERP-system for produksjons- og distribusjonsbedrifter. Tjenesten er i skyen, alt er integrert og alle prosesser knyttes sammen. Løsningen sikrer riktig informasjon, til rett person, til rett tid og gjør kundene i stand til å fokusere på sin kjernevirksomhet.

Søk her!