2 uker siden
annonse-ID: 15090164

Forretningsrelatert utdanning og interesse for IT? TEXI søker nyutdannet person med ambisjoner!

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale

Har du bakgrunn innenfor forretningsutvikling, business administration, markedsføring eller lignende? Har du høye ambisjoner og interesse innenfor teknologi og IT? Vi søker kompetanse til svært spennende stilling hos TEXI!

Informasjon om stillingen

TEXI AS er et skandinavisk innovasjonsselskap som arbeider med modulbaserte logistikkløsninger som håndterer store mengder arbeidsklær på en effektiv, kostnadsreduserende og fleksibel måte.

Vi har en omfattende logistikkløsning som er modulbaserte og enkelt kan tilpasses og skaleres for å passe kundens spesifikke krav.

Alle som jobber hos TEXI deler våre felles verdier. Disse verdiene former alle aspekter av vårt daglige arbeid, du kan lese mer om disse her.

Teamet

I Trondheim er vi en ung og sulten gjeng bestående av 4 personer i roller som systemspesialister, systemtekniker og teknisk/utviklingsleder. Utover dette har vi tett samarbeid med våre 5 kolleger i Stockholm. Med høy kompetanse og tett samarbeid med alle støttefunksjoner i eksterne konsulenter utgjør vi et sterkt fagmiljø med dyktige kolleger.

En jobb du utvikles i

Vi kan skryte av et godt arbeidsmiljø hvor vi trives sammen og jobber for å utvikle skapergleden. Som en del av en liten bedrift med flat lederstruktur og korte beslutningslinjer vil du få stor påvirkningskraft i selskapets fremdrift. Basert på erfaring, kompetanse og ønsker om veien videre vil du få mulighet til å i stor grad forme din egen stilling og dermed være med å påvirke dine egne arbeidsoppgaver.

En jobb du trives med

Du vil jobbe i et innovativt miljø med stor takhøyde der alle føler seg trygge på at det er rom for å prøve og feile. Vi ønsker å investere i våre ansatte slik at du har mulighet til å utvikle deg videre, og du vil få være med på et svært spennende utviklingsløp. Vi har også selvfølgelig goder som fleksibel arbeidstid og hybridkontor.

Hvem er du?

I denne stillingen vil vi i stor grad vektlegge personlige egenskaper og egnethet i tillegg til formell kompetanse. Det er viktig for oss at du skal trives og lykkes i din rolle, og vil derfor legge vekt på egenskaper som:

 • Forretningsorientert hvor du har en forståelse av nåværende og fremtidige behov for kunden og bedriften. Du identifiserer nye forretningsmuligheter og skaper løsninger som gagner både organisasjonen og kunden
 • Selvstendig da du evner å identifisere og initiere relevante oppgaver uten å hele tiden rådføre deg med andre. Du tar ansvar for eget arbeid og sikrer at det fullføres i tide, samtidig som du evner å selvstendig ta nødvendige beslutninger som trengs for å føre arbeidet fremover
 • Serviceorientert hvor du er oppmerksom for andres behov og gjør det som kreves ovenfor både kunder og kolleger. Du tilpasser egen tilnærming basert på kunder og kollegers behov
 • Strukturert da du planlegger og prioriterer arbeidet ditt effektivt. Du arbeider systematisk med oppgaver og prosjekter, samtidig som du jobber proaktivt i den forstand av at du evner å forutse risikoer og utvikler alternative planer.

Arbeidsoppgaver

I stillingen vil du ha tett samarbeid med vår utviklingssjef i Norge. Sammen vil dere to bruke god tid på å kartlegge hvor dine styrker og interesser ligger, og sammen utforme dine arbeidsoppgaver med bakgrunn i denne prosessen. Du vil med dette få innflytelse på hva du skal jobbe med. Noen av arbeidsoppgavene du vil møte kan blant annet være:

 • Strukturering av installasjonsprosjekter
 • Administrasjonsoppgaver som rapportskriving, bestilling av varer og oppdatering av regnskapssystem
 • Gjennomføring av kundemøter

Vi søker deg som

 • Med stor fordel innehar høyere utdanning innen eksempelvis business administration, forretningsutvikling, markedsføringsledelse eller annet relevant fagfelt
 • Har interesse for IT og den teknologiske utviklingen
 • Har opparbeidet deg arbeidserfaring etter eller i tillegg til studiene
 • Behersker norsk og engelsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos TEXI
 • Plassering: Teknobyen, Abels gt. 5, Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work på vegne av TEXI. Alle spørsmål vedrørende stillingen rettes på mail til rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no

Vi har en løpende selekteringsprosess og anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant, og senest innen 26. Mars 2023.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål vedrørende stillingen, eller legg inn en søknad med det samme! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk her!