1 måned siden
annonse-ID: 15077246

Har du det som skal til for å bli Java-utvikler på 12 uker?

Ønsker du et karriereskifte? AW Academy utdanner deg til å bli en utvikler over 12 uker, og etter utdanning vil du gå rett i arbeid hos SpareBank 1 Utvikling, hvor du får satt ferdighetene dine på prøve!

Informasjon om stillingen

SpareBank 1 Utvikling er SpareBank 1-bankenes felles selskap for utvikling, drift, innkjøp, merkevare og mye annet. Avdelingen i Trondheim er i stadig vekst. Du vil ta del i et ungt og godt fagmiljø, med store muligheter for personlig utvikling. I rollen vil du jobbe med både nyutvikling og videreutvikling av løsninger som benyttes av over en million mennesker. Du vil i samarbeid med andre utviklere, designere arkitekter og mer jobbe med å videreutvikle arkitektur, kodebaser, jobbe med code reviews og mer.

Gjennom utdanningen i AW Academy vil du få fundamentet som kreves til å kunne prestere i rollen du skal inn i. Etter endt utdanning vil du få muligheten til å utvikle deg videre hos SpareBank 1 Utvikling. Det gis rom for egenutvikling i rollen, med hackatons og privat tid til å jobbe med det du selv måtte ønske. Om du vil fokusere mer på front-end eller back-end, fremfor å jobbe fullstack er det muligheter for dette også. Du vil få ta del i et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø, med turer, bedriftsligaer osv. Ellers følger det egne ansatte-goder med subsidert kantine, hytter for leie og mer. Du vil her få muligheten til å utdannes til en IT utvikler over 12 uker, med en jobb hos SpareBank 1 Utvikling i etterkant av studiene.

Videre er det viktig at du har:

 • Sterk interesse og motivasjon for å lære programmering
 • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Er logisk anlagt
 • Har en sterk motivasjon for å delta i et krevende og intensivt utdanningsprogram, som fører til fast ansettelse
 • Bor, eller har et ønske om å bosette deg i Trondheim, og ønsker å jobbe der etter endt utdannelse (utdannelsen vil være i Oslo)

Hvorfor Java?

Java er i dag et av verdens mest anvendte programmeringsspråk. Du finner Java i alt fra spill på mobil, i datamaskiner til store forretningskritiske systemer i for eksempel bank og forsikring. I 2030 vil 1 av 4 arbeidsplasser med IT-kompetanse stå ubemannet i Norge, og antallet fortsetter å øke. Etterspørselen etter kompetanse innen programmering er stor, og du har uendelige muligheter etter utdanningen.

Om utdanningen

Java-programmet er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker. AW Academy sin pedagogiske modell er basert på Accelerated Learning. Det innebærer læring i raskt tempo, gjennom kortere teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team. Din læringsreise er viktig for oss, og du vil bli fulgt opp av både programansvarlig og lærere underveis i utdanningen.

Du kan lese mer om hva du vil lære om i utdanningen her!

Etter fullført utdanning

Etter fullført utdanning er du garantert oppdrag hos SpareBank 1 Utvikling i Trondheim, som Java-utvikler gjennom Academic Work. Hos SpareBank 1 Utvikling vil du få en variert hverdag med nyutvikling, videreutvikling, arkitektur, code reviews og mer. Du vil ta del i å løse utfordringer SpareBank 1 står ovenfor, og videreutvikle fremtidens fintech løsninger.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning fra mandag til fredag, klokken 08.30-16.30. I lys av koronasituasjonen vil det tilrettelegges for digital undervisning ved behov. Utdannelsen vil foregå på AW Academy Campus Rebel i Oslo Sentrum, og etter endt utdannelse vil du jobbe hos SpareBank 1 i Trondheim. Du vil også få kompensasjon for ditt opphold i Oslo under utdannelsen. Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 23.09.22
 • Individuelle forstudier: 26.09.22-21.10.22, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Første dag på Academy: 24.10.22
 • Første arbeidsdag hos SpareBank 1 Utvikling: 30.01.2023
 • SpareBank 1 Utvikling sitt kontor: Trondheim

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, to intervjuer og et avsluttende intervju med SpareBank 1. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du fortsetter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på «Søk her!».

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Hva er en intensivutdanning?

AW Academy baserer undervisningen på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Det betyr praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Utdanningen er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Hos AW Academy vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som trengs for å kunne trives i fagfeltet i mange år!

Klikk her for å sende inn din søknad