1 måned siden
annonse-ID: 15083559

Har du en selger i magen og vil være med å utvikle og øke markedsandelen til en av Nordens største leverandører innenfor arbeidspsykologiske tester?

I Assessio brenner vi for å bidra til effektive, treffsikre og rettferdige rekrutteringsprosesser hvor alle får en sjanse. Vi har de siste årene hatt enorm vekst og utviklet oss som SaaS-selskap. Vi søker nå en dyktig Key Account Manager som vil hjelpe oss med å bearbeide eksisterende kunder, samt tiltrekke oss nye.

Informasjon om stillingen

Assessio er en av Nordens og Norges største leverandører av arbeidspsykologiske tester. Vi har jobbet med psykologiske tester siden 1954, og etter 67 år i bransjen, begynner vi å føle at vi kan faget vårt tålelig greit. Vi har 120 dedikerte medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark, Nederland og Romania som alle forenes under vår delte visjon «Zero Talent Waste».Dette innebærer at vi skal legge til rette for at alle skal få en sjanse til å vise seg for en potensiell arbeidsgiver.

Kjennskap til arbeidspsykologiske tester er i dag økende i det norske arbeidslivet. Vi er med andre ord et selskap i vekst og ser med glede frem til å få flere dyktige medarbeidere som vil være med på vår reise mot et mer rettferdig arbeidsmarked. Vi jobber i dag tett med noen av Norges mest spennende arbeidsgivere, både innen offentlig og privat sektor, og ønsker å komme i kontakt med enda flere organisasjoner for å spre vårt glade budskap. Skal vi lykkes med dette, trenger vi deg med på laget.

Vårt arbeidsmiljø bærer sterkt preg av tillit og den individuelle friheten som følger av denne. Grunnstenen i vår arbeidsetikk er tanken om at vi alle er en del av et team og skal spille hverandre gode, men at vi samtidig må jobbe selvstendig og ta initiativ for å lykkes. Vi er en liten, sammensveiset og inkluderende gjeng i Assessio Norge. Vi kan være lattermilde, så vel som seriøse, nerdete og samtidig kommersielle. I sentrum av alt dette står vår felles tro på at vi alle bidrar til bedre rekrutteringsprosesser for våre kunder og deres kandidater. Vi er utrolig spente på hva du som Key Account Manager tar med deg inn for å ytterligere berike vårt arbeidsmiljø.

Du blir tilbudt

 • Attraktiv bonusordning i tillegg til fastlønn
 • Sertifisering i hele vår testportefølje, samt øvrige kurs knyttet til rekruttering
 • Et inkluderende arbeidsmiljø med kolleger som brenner for faget
 • Sist, men ikke minst: En sentral rolle i et selskap i vekst
 • Delvis hjemmekontor

Dette er det senior konsulent Mia sier om hvordan det er å jobbe i Assessio;

"Da jeg ble rekruttert til Assessio var de veldig gode til å formidle hva jeg kunne forvente, hva jeg skulle bidra med, og hvordan hverdagen kom til å se ut. I tillegg har jeg fått være med å påvirke mye av hverdagen min selv, både i form av ideer og ansvar, men også at jeg får frihet til å i stor grad påvirke hvordan jeg skal løse forskjellige oppgaver. Dette betyr mye for meg."

Arbeidsoppgaver

Som Key Account Manager i Assessio Norge vil du, sammen med vårt salg- og markedsteam, få et dedikert ansvar for å øke selskapets MRR (månedlig gjentagende inntekt), samt utvikle eksisterende kunder og skape relasjoner til nye. Vi krever ikke at du er ekspert på test, men mener det er viktig at du deler vårt engasjement for mangfold og rettferdighet i arbeidslivet.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være knyttet til salg av Assessios produkter og løsninger i vår egenutviklede testplattform. Du vil jobbe med salg rettet mot alle våre segmenter, men det er et uttalt ønske om at du, fokuserer på store og mellomstore kunder. Kontaktpersonene hos våre kunder er først og fremst HR-partnere og HR-sjefer, men også direktører og daglige ledere.

For å lykkes i dette arbeidet er det ønsket at du skal jobbe med følgende områder:

 • Følge opp innkommende leads, men også aktivt kunne ta initiativ til salgsaktiviteter for å tiltrekke nye kunder
 • Selvstendig håndtere og drive hele salgsprosessen fra A-Å
 • Videreutvikle kunder ved å bygge langsiktige relasjoner, sørge for mersalg ved å identifisere nye forretningsmuligheter og løse utfordringer som kan oppstå
 • Presentere Assessio på seminarer og kundearrangementer

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse innen salg, marked, organisasjon, ledelse eller psykologi
 • Det er ingen forutsetning at du har erfaring fra tilsvarende virksomhet, men erfaring med salg og/eller konsulentvirksomhet er forventet
 • God muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk og engelsk
 • Din forståelse for- og interesse for HR, utvikling, rekruttering og/eller testverktøy vil bli vektlagt i stor grad

Som person tar prestasjoner seriøst og er villig til å dedikere tid og ressurser for å oppnå ønsket resultat, samtidig som du tar ansvar for eget arbeid og sikrer at det fullføres i tide. Du trives med å etablere nye, og styrke eksisterende relasjoner. Samtidig som du klarer å handle til tross for begrenset erfaring eller informasjon.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100 %, fast ansettelse
 • Plassering: Skøyen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Assessio har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Assessio er Nordens største testleverandør og har et bredt utvalg av DNV sertifiserte arbeidspsykologiske tester, personlighetstester og testverktøy. Vi er opptatt av kvalitet og å skape langvarig suksess, og er lidenskapelig interessert i faget. Til syvende og sist er vi imidlertid opptatt av resultatene dette skaper for våre kunder. Vi jobber for et arbeidsmarked med #ZeroTalentWaste, hvor individers potensiale utnyttes og hvor alle bedømmes på like vilkår.

Assessios historie går helt tilbake til 1954, da Sveriges Psykologforbund opprettet et kombinert forlag, forsknings- og utviklingsinstitutt. Målet var å tilby praktiserende psykologer i arbeidslivet, kliniske institusjoner og skolesystemet verktøy for å bedre kunne vurdere individers egenskaper og forutsetninger.

Søk her!