3 uker siden
annonse-ID: 15039454

Har du erfaring med 1.linje support og vil utvikle deg videre faglig i Atea?

Kort informasjon

By:
Drammen
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Stillingskategori:
1. linje support/helpdesk/brukerstøtte
Start dato:
Løpende oppstart

Trives du med arbeidsoppgaver innen support og samtidig ønsker et større ansvarsområde? Vil du jobbe i et anerkjent IT-selskap hvor faglig kvalitet, samhold og arbeidsmiljø står i fokus? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

I de neste 20 årene vil teknologi forandre livene våre. Ved å være nysgjerrig på fersk og fremtidsrettet kunnskap, forstå og bruke den, tar Atea ansvaret med å digitalisere Norge. For teknologi er fantastisk. Tenk bare på hvilke muligheter vi allerede har – og dette er bare starten! Med å være en teknologidrevet bedrift, må vi være like opptatt av mennesker som teknologi. Vi må bestemme oss for på hvilken måte vi ønsker å påvirke livene våre og kommende generasjoner med teknologi.

Teknologi. Av og for mennesker. Bli med Atea inn i fremtiden.

Stillingstittel: Supportmedarbeider (1.linje) Atea fortsetter å inngå avtaler hos nye kunder. Antall henvendelser til Atea sin 1.linje øker i takt med dette, og det er derfor behov for å forsterke 1. linjesupport. SOS består av fem ulike team, og behovet for deg er på Platinum og Standard teamet. Platinum teamet jobber med skreddersydde løsninger og større kunder, mens Standard teamet jobber med standardiserte løsninger og en større kundeportefølje. Målet til avdelingen er å løse 90% av alle incidenter ved første kontakt. Din rolle er å være kvalitetsbevisst og en ryddig problemløser som hjelper kunden via fjernstyring, telefon og email. Du vil være en faglig støtte for teamet og du vil møte varierte problemstillinger. Kunden i den andre enden er avhengig av deg og din kompetanse for å få flyt i sin arbeidshverdag.

Arbeidsoppgaver

 • Prioritere og feilsøke problemstillinger fra kunder i ulike driftsområder
 • Jobbe med Active Directory, Exchange, O365, Citrix og diverse RDM-verktøy
 • Ticket-håndtering i CRM verktøy som inkluderer korrekt registrering og avtalehåndtering
 • Utføre generell support via telefon, chat og mail mot driftskunder for Atea

Vi søker deg som

 • Har arbeidserfaring utover lærlingtiden
 • Har erfaring med Exchange, VMware, Citrix, Active Directory og Office 365
 • Har fagbrev i IKT-driftsfag eller IKT-servicefag, eller annen relevant utdanning
 • Har god skriftlig fremstillingsevne
 • Har plettfritt vandel/politiattest

Og om du har erfaring eller kunnskap om kundeservice eller kundebehandling er dette noe som teller positivt, da du vil være kundenes første kontaktpunkt med Atea. Det vil legges stor vekt på dine personlige egenskaper i denne stillingen. Som person er du initiativrik, ansvarsfull og håndterer flere baller i luften. I dialog med kunder er du imøtekommende og serviceorientert, og motiveres av å tilby førsteklasses support til dine kunder. Punktlighet er en selvfølge i din arbeidshverdag og du beskrives som en lagspiller.

Søknadsinformasjon

 • Oppstart: Løpende oppstart, forutsatt plettfritt vandel
 • Sted: Drammen
 • Omfang: 100%
 • Søknadsfrist: Søknader vurderes fortløpende, men siste søknadsfrist er 15. april 2020

Med utgangspunkt i den korte søknadsfristen, vil vi foreta en løpende vurdering av kandidater, noe som vil innebære at vi selekterer og inviterer søkere til intervju fortløpende. Dette kan også bety at vi tar ned annonsen og stopper vurderingsprosessen når riktig kandidat er funnet. Vår anbefaling er derfor at du sender inn en søknad så raskt som mulig.

Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Andreas Hansen på andreas.hansen@academicwork.no eller +47 48 40 41 35.

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1650 ansatte - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa. Konsernet hadde en omsetning på 32,4 milliarder NOK i 2017 og er notert på Oslo Børs.

Klikk her for å sende inn din søknad