3 måneder siden
annonse-ID: 15079082

Har du interesse for teknologi og forretningsprosesser? Coop og Academic Work Academy gir deg utdanningen du trenger!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
15.12.22

Academic Work Academy og Coop tilbyr sammen en unik mulighet til deg som kandidat. Du vil få utdanning innen et av verdens største forretningssystemer og muligheten til å jobbe i et av Norges største inhouse SAP miljøer. Her vil du få muligheten til å jobbe i krysningspunktet mellom IT og forretning og bidra til digitaliseringen av et av Norges største selskap!

Informasjon om stillingen

Coop Norge SA, er ledende aktør i det norske detaljmarkedet, og eies av 1.9 millioner medeiere. Som en del av et av Norges største fagmiljøer vil utviklingsmulighetene være mange - både vertikalt og horisontalt. Som SAP-konsulent vil du jobbe tett med forretningen og bli en viktig brikke i å utvikle løsninger i Coop. Her vil du møte et hjelpsomt, sosialt og støttende team - som kommer til å bidra til faglig utvikling!

Hos Academic Work Academy vil du kurses og læres opp innen SAP og få muligheten til å bryne deg på en funksjonell rolle innen IT hos Coop. Dette kurset innebære relevante og autoriserte sertifiseringer innen SAP, og i rollen vil du spesialiseres innen et av følgende områder:

 • Vareflyt, Logistikk og Produksjon
 • Marked -og kunderelasjoner (CRM)
 • Kampanje, Prising, Masterdata, Sortiment og Prognoser
 • Datavarehus og Rapportering (alle plassene er fylt på dette området)
 • Økonomi (teknisk ressurs/abap programmering) (alle plassene er fylt på dette området)

Med sine 440 000 forretningskunder i over 180 land er SAP et av verdens største programvareselskaper. Her vil du ha mulighet til å styre ressurser i virksomheten, noe som muliggjør planlegging, utføring og måling av arbeid som blir gjort.

Videre er det viktig at du har:

 • Sterk interesse for teknologi
 • Sterk motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Er logisk anlagt
 • Har en sterk motivasjon for å delta i et krevende og intensivt utdanningsprogram, som fører til fast ansettelse

Om utdanningen

SAP-programmet er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker. Academic Work Academy sin pedagogiske modell er basert på Accelerated Learning. Det innebærer læring i raskt tempo, gjennom kortere teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team. Din læringsreise er viktig for oss, og du vil bli fulgt opp av både programansvarlig og lærere underveis i utdanningen.

Etter utdanningen

Academic Work Academy vil stå for kurs og opplæring, etter fullført utdanning trer du inn i en 100% rolle hos Coop. Her vil du bli møtt med et godt arbeidsmiljø og dyktige medarbeidere med høy kompetanse i et moderne lokale på Grorud.

Du vil få en variert arbeidshverdag og jobbe med alt i fra konfigurering, debugging, feilsøking til å lage tekniske spesifikasjoner til programmerere. Her finnes det også rom for forbedring og du vil være en viktig bidragsyter i forbedring og effektivisering av arbeidet/interne prosesser.

Du vil bli fast ansatt i Academic Work, og jobbe som konsulent hos Coop året etter fullført utdanning.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Programmet er på heltid og det er digital obligatorisk undervisning fra mandag til fredag, klokken 08.00-16.00. Utdannelsen vil foregå på hos Brights på Campus Rebel i Oslo Sentrum, og etter endt utdannelse vil du jobbe hos Coop Norge SA. Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 15.12.22
 • Individuelle forstudier: 15.12.22 - 08.01.23, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Første dag på Academic Work Academy: 09.01.23
 • Første arbeidsdag hos Coop: 24.04.2023

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, to intervjuer og et avsluttende intervju med Coop. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du fortsetter søknadsprosessen til Academic Work Academy ved å klikke på «Søk her!».

Spørsmål? Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er Academic Work Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet Academic Work Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Academic Work Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Hva er en intensivutdanning?

Academic Work Academy baserer undervisningen på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Det betyr praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Utdanningen er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. På Academic Work Academy vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som trengs for å kunne trives i fagfeltet i mange år!

Klikk her for å sende inn din søknad