Søkeresultater
1 måned siden
annonse-ID: 15019425

Har du lyst å jobbe med ett av Norges mest krevende Linux-miljøer?

Ser du etter en arbeidsplass hvor du får jobbe med DevOps? Vi søker deg som har erfaring med drift, er genuint interessert i teknologi, brenner for å la systemene gjøre jobben for deg!

Informasjon om stillingen

Forretningsområdet IT/Drift hos Sparebank 1 Banksamarbeidet DA har et av Norges største Linux-baserte produksjonsmiljøer og tilbyr IaaS, PaaS og SaaS til bankene og produktselskapene i Sparebank 1 - Alliansen. Systemdrift-avdelingen har ansvar for løpende drift av test-, QA- og produksjonssystemer samt etablering av nye plattformer. Deltagelse i videreutvikling av selskapets bruk av Open Source og automatisering av driftstjenester, utvikling og drift av IT-infrastrukturen, samt støtte til og deltagelse i utviklingsprosjekter.

Vi søker deg som

Du er en person som jobber godt selvstendig og med andre, i tillegg til å trives godt i et miljøet med høy kompetanse og høyt tempo. Du har også stor interesse for automatisering!

I tillegg anser vi det som viktig at du:

  • har høyere utdannelse innen IT (erfaring kan veie opp for manglende utdanning)
  • har jobbet med drift av Linuxbaserte systemer i minimum 1 år
  • har god skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk og engelsk

Det vil også være en fordel om du har erfaring med scripting i for eksempel Python, bash, perl eller liknende. Kjennskap til Containerbasert teknologi som Kubernetes, Docker eller Openshift, i tillegg til andre teknologier innenfor Cloud vil også anses som positivt.

Annet

  • Oppstart: februar/mars
  • Lengde på oppdrag: 6 måneder, med stor mulighet for fast ansettelse.

Informasjon om bedriften

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA leverer forretningsplatformer og felles forvaltnings- og utviklingstjenester til alliansebankene. Selskapet bidrar til felles aktiviteter som gir bankene stordrifts- og kompetansefordeler.

Selskapet eier og forvalter også alliansens immaterielle rettigheter under felles merkevarenavn: SpareBank 1.

Søk på stillingen her

Søk med CV

Søk på stillingen her

Søk med CV

Rudi Riis consultant manager

Har du spørsmål om denne stillingen

Rudi Riis eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på rudi.riis@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15019425