1 måned siden
annonse-ID: 15084150

Har du lyst til å jobbe med utvikling av bærekraftige løsninger?

Kort informasjon

By:
Oslo, Kolbotn
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Snarest/etter avtale

Motiveres du av å skape gode løsninger som kan påvirke samfunnet i en positiv retning? Er du tidlig i din karriere og ser på ditt neste steg som kunderådgiver med fokus på det grønne skiftet? Synes du det også virker spennende å jobbe mot el-bilbransjen eller e-mobility kan dette være neste steg for deg!

Informasjon om stillingen

E.ON har vært en sterk bidragsyter til elektrifiseringsreisen de siste årene og vil akselerere. I Norge vokser el-bilmarkedet raskt og E.ON trenger en Key Account Manager som skal forvalte og ta vare på kunder innen bedrifter, borretslag og leasingselskap som enten ønsker å installere, eller som benytter seg av ladestasjoner fra E.ON. Det er en variert og spennende arbeidshverdag der du vil snakke med mange ulike kunder, både digitalt og fysisk. I tilegg, vil du med din innsikt i tjenester og kunder, være med å påvirke og utvikle videre prosesser og løsninger. "Hvordan skal vi påvirke kunder til å velge miljøvennlige løsninger? Hvordan skal vi forbedre løsningene vi allerede har?" Dette er store spørsmål som du kan få være med å besvare.

Du vil samarbeide tett med andre kolleger, både innen Salg, Deployment, Customer Success og din nærmeste leder. Selskapet er internasjonalt, så arbeidet vil også noen ganger foregå i samarbeid med kolleger i andre land, selv om ditt fokus og det aller meste av tiden er mot det norske markedet.

Arbeidsoppgaver

 • Forvalte egen kunde- og partnerportefølje
 • Jobbe proaktivt med kundeoppfølging over telefon og mail
 • Delta i kundemøter både fysisk og digitalt
 • Følge opp leads fra E.ONs globale avtaler
 • Holde kurs og presentasjoner for kunder og samarbeidspartnere

Vi søker deg som

For å ha de rette forholdene og ha det gøy på jobben er det viktig at du trives med å være ute og møte kunder og bygge relasjoner. Vi ser det også som en fordel om du:

 • Er vant med kundekontakt
 • Er interessert i tekniske løsninger
 • Har 2-5 års erfaring fra lignende rolle eller innen salg
 • Det viktigste er hvordan du er som person. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, initiativrik, fleksibel og kommuniserer godt både med kolleger og kunder

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest/etter avtale
 • Arbeidsomfang: heltid
 • Plassering: Oslo/Kolbotn
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. E.ON har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Hos oss er alle like forskjellige, men vi har én ting til felles. Vi brenner for målet vårt om å gå over til 100 prosent resirkulert & fornybar energi innen 2025. Det er ingen liten ambisjon og for å kunne komme dit trenger du folk som vil gjøre en forskjell og bryte ny mark. I stedet for å leve av naturen, må vi begynne å leve med den. Nå gjør vi store investeringer for å bidra til å skape et land som drives av naturens kraft i stedet for på dens bekostning.

Informasjon om e.on: www.eon.com/en/about-us.html

Søk her!