1 måned siden
annonse-ID: 15077829

Inmeta søker junior adopsjonskonsulent!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Januar 2023

Er du en relasjonsbygger som skaper tillit? Har du ambisjoner om å bygge karriere innen endringsledelse og prosjektledelse?

Informasjon om stillingen

Solutionsavdelingen i Inmeta vokser og ser nå etter deg som har lyst til å jobbe med endringsledelse og brukeradopsjon, og som kan tenke deg å bli en del av Inmetas sterke faglige og sosiale miljø! Her får du mulighet til å ta del i spennende prosjekter som gir stor verdi for kunden og deres medarbeidere. Inmeta har dyktige konsulenter som kan bistå i alle faser av et prosjekt, fra planlegging, utvikling til innføring av digitale løsninger for virksomhetsstyring, samhandling og kommunikasjon. Vår spisskompetanse innenfor digital samhandling er løsningsarkitektur, systemutvikling, integrasjoner, utvikling av chatboter, prosjektledelse, endringsledelse og brukeradopsjon.

Som endrings- og brukeradopsjonskonsulent må du være trygg i rollen og ikke være redd for å være tydelig på dine anbefalinger overfor kunden. Samtidig må du være ydmyk og lydhør og evne å fange opp kundens utfordringer og behov. Du må kunne rådgi og se muligheter for å øke verdien av MS 365 som samhandlingsplattform og vite hvilke aktiviteter og initiativ som må til for å hjelpe kundene med å oppnå sine målsettinger og få verdi ut av løsningene vi leverer. I tillegg vil du kunne lede prosesser og ta ansvar for leveranser.

Internt i Inmeta vil du bidra i utvikling og forbedring av Inmetas tjenester innenfor endringsledelse og brukeradopsjon. Du vil bistå Service Management-teamet med å levere tjenester til Inmetas kunder og delta inn i konkrete prosjekter for å bygge erfaring og kompetanse.

Du blir tilbudt

 • Du vil bli en del av et solid fagmiljø der samarbeidet står sterkt. Erfarne kollegaer venter på å lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og ønsker å hente inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingen
 • Du vil gjennom vårt juniorprogram få muligheten til å få erfaring og bygge kompetanse innen MS 365 og endrings- og brukeradopsjon, innføringsledelse og prosjektarbeid, og den første tiden vil du gjennomgå en opplæringsperiode tilpasset rollen din for å bli godt rustet for prosjekter hos Inmeta sine kunder. Målet er at du skal føle deg trygg og ivaretatt fra første dag.
 • Du vil få god oppfølging og veiledning fra erfarne kolleger som alle ønsker at du skal lykkes. Her hjelper vi hverandre og bygger hverandres kompetanse så vel som kundenes. Du vil oppleve et stort fokus på kompetanseheving og hver enkelt ansatt får sitt eget sertifiseringsløp
 • Du vil få jobbe på tvers av team og avdelinger, i tillegg til tett samarbeid med andre selskaper i Crayon-gruppen

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge, og etter hvert, lede og gjennomføre endrings- og brukeradopsjonsaktiviteter i prosjekter i rollen endringsleder og delprosjektleder
 • Bistå kunder med å oppnå merverdi av M365 plattformen, og bistå med tilbud i salgsprosesser
 • Bidra til å dele erfaring og kunnskap internt i teamet og i Inmeta, samt bidra med videreutvikling og forbedring av tjenestene
 • Planlegge, styre og følge opp leveranser (tid, kost/ytelse). Koordinere og følge opp interne ressurser i prosjekter, og ha dialog med kunde

Vi søker deg som

Vi søker deg som er brennende interessert i mennesker og teknologi og viser en nysgjerrighet for hvordan problemer kan løses. Det aller viktigste vil være din motivasjon. Du er ikke redd for å søke kunnskap fra andre, og har en holdning om at selv om du kan mye selv, finnes det alltid andre som kan lære deg mer. Du er flink til å kommunisere og kommer godt overens med andre som gjør at du trives godt med teamarbeid, i tillegg til at du har en god struktur som gjør at du også mestrer selvstendig arbeid.

 • Bachelor/master innen økonomi, ledelse eller andre samfunnsvitenskapelige fag. Du har minimum gjennomført fag som omhandler digitalisering og endringsledelse, eller lignende.
 • Evner å skape engasjement, motivasjon og oppslutning om mål
 • Kjennskap til Microsoft 365 og en genuin interesse til å lære mer
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig
 • Har du relevant sertifisering er dette en fordel

Annen informasjon

 • Oppstart: Januar 2023. Er du student og ferdig utdannet rundt denne tiden? Da vil vi høre fra deg også!
 • Arbeidsomfang: Heltid. Du blir fast ansatt hos Inmeta etter endt rekrutteringsprosess
 • Plassering: Nydalen, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Inmeta har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap som består av ca. 200 ansatte fordelt på Oslo, Trondheim og Hamar. De jobber for Norges største virksomheter i offentlig- og privat sektor. De deltar i prosjekter som både er spennende og samfunnsnyttige, og fungerer ofte som en utvidelse av kundens IT-avdeling. De passer alltid på å dra nytte av de unike mulighetene den nyeste teknologien gir som gir fornøyde kunder og spennende prosjekter for de ansatteSøk her!

Søk her!