2 måneder siden
annonse-ID: 15048106

Interesse for drift av Linuxbaserte systemer?

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Stillingskategori:
Systemadministrator (infra/nettverk/cloud)
Start dato:
Etter avtale

Ønsker du å jobbe med DevOps? Sparebank 1 søker deg som har erfaring med drift, er genuint interessert i teknologi og brenner for å la systemene gjøre jobben for deg!

Informasjon om stillingen

SpareBank 1 Utvikling DA leverer forretningsplatformer og felles forvaltnings- og utviklingstjenester til alliansebankene. Selskapet bidrar til felles aktiviteter som gir bankene stordrifts- og kompetansefordeler.

Selskapet eier og forvalter også alliansens immaterielle rettigheter under felles merkevarenavn: SpareBank 1.

Forretningsområdet IT/Drift hos Sparebank 1 Utvikling DA har et av Norges største Linux-baserte produksjonsmiljøer og tilbyr IaaS, PaaS og SaaS til bankene og produktselskapene i Sparebank 1 - Alliansen. Systemdrift-avdelingen har ansvar for løpende drift av test-, QA- og produksjonssystemer samt etablering av nye plattformer. Deltakelse i videreutvikling av selskapets bruk av Open Source og automatisering av driftstjenester, utvikling og drift av IT-infrastrukturen, samt støtte til og deltakelse i utviklingsprosjekter.

Vi søker deg som

Du er en person som jobber godt selvstendig og med andre, i tillegg til å trives godt i et miljøet med høy kompetanse og høyt tempo. Du har også stor interesse for automatisering!

I tillegg anser vi det som viktig at du:

  • har høyere utdannelse innen IT (erfaring kan veie opp for manglende utdanning)
  • har relevant arbeidserfaring innen drift og automatisering av linuxbaserte systemer i større skala
  • har interesse for cloud (primært aws)
  • har interesse for containerbasert teknologi som Kubernetes/Openshift
  • har god skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk og engelsk

Det er ønskelig at kandidaten har erfaring og automatiserings- og programmeringsforståelse, for eksempel Ansible, Python, Go, Bash. Kjennskap til andre teknologier innenfor devops og cloud vil også anses som positivt.

Annet

  • Oppstart: Etter avtale
  • Lengde på oppdrag: 6 måneder, med stor mulighet for fast ansettelse.
  • Søknadsfrist: 18.01.21.

Denne bemanningsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Sparebank1. Du vil bli ansatt hos Academic Work og bli utleid som konsulent til Sparebank1. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work har over 20 års erfaring med bemanning og rekruttering av young professionals; studenter, nyutdannede og de i starten av sin karriere. Så langt har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 135 000 young professionals en karrieremulighet.

Søk her!