2 måneder siden
annonse-ID: 15037007

Interessert i teknologi og analyse? Bli dataanalytiker på 12 uker!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid, 09.00-17.00
Type stilling:
Bemanning
Stillingskategori:
IT-consultant (Academy)
Start dato:
08. august

Trives du med å dykke ned i fakta og tall? Har du en drøm om å jobbe i skjæringspunktet IT og analyse, men mangler riktig kompetanse? Gjennom AW Academy gir vi deg utdanning som dataanalytiker på bare 12 uker.

Informasjon om stillingen

Bruk av data er «gull verdt» for bedrifter og virksomheter. Men innsamling av data har ingen verdi hvis det ikke finnes personer som kan lese informasjonen og tolke hva den betyr. Her spiller dataanalytikere en helt sentral rolle. Ved å analysere informasjon kan vi forklare hvordan og hvorfor ting skjer, og hjelpe organisasjoner med å bruke informasjonen – enten formålet er vekst for virksomheten, utvikle helsetjenester eller forhindre trafikkulykker.

AW Academy gir deg en unik mulighet til å delta på et 12-ukers intensivt Data Analyst-program med en garantert jobb i etterkant. Kurset krever ingen forkunnskaper. Utdannelsen vil gjennomføres intensivt over 12 uker og er basert på Accelerated Learning. Dette innebærer praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. I løpet av kurset brukes det gjennomsnittlig 500 timer på utførelse av praktiske oppgaver, noe som gjør deg rustet for å kunne inntre i en stilling som junior dataanalyst etter endt program. Under kurset vil du lære en rekke teknologier, så vel som ferdighetene knyttet til å jobbe med analyseprosjekter.

Arbeidsoppgaver

I begynnelsen av din karriere vil du kunne behandle, tolke og visualisere data. Etterhvert som ferdighetene dine vokser, vil du gå videre til mer analytiske oppgaver. Gjennom AW Academy vil du blant annet få kunnskap i:

 • Forstå sammenhengen mellom virksomhet og data, og forstå hvordan og med hvilke data problemer skal løses.
 • Kode enkle prediksjonsmodeller ved å bruke forhåndsbygde biblioteker.
 • Python og R som programmeringsspråk
 • Presentere og visualisere data i f.eks. Power BI.
 • Behandle big data (SQL) for analytiske formål.
 • Kjenne til de vanligste dataanalyseverktøyene.
 • Strukturere prosjekter i arbeidstrinn ved å bruke smidige metoder.
 • Benytte salg- og kommunikasjonsferdigheter som vil forberede deg til hverdagen som konsulent.

  ‘’Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, har du pågangsmot og motivasjon, bør du absolutt gå Academy.’’
  – Peder, AW Academy Konsulent


I løpet av prosessen vil våre rekruttere matche deg med det selskapet de anser som best egnet for deg, som avgjøres etter intervju med Academic Work. En av våre samarbeidspartnere, som kommer til å ta i mot AW Academy-konsulenter etter endt program, er SAS Institute.

Vi søker deg som

 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
 • Har bestått samtlige innledende tester med fokus på evner.

I AW Academy er motivasjon og læringspotensial viktigere enn tidligere erfaring og bakgrunn. For å lykkes i rollen som dataanalytiker har du anlegg for problemløsning og har gode kommunikasjonsevner. Du har også riktige kognitive evner, personlige egenskaper og ikke minst en sterk motivasjon for å starte et karrierebytte!

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri
Start dato: 03.08.20
Utdannelsessted: Oslo
Frist for gjennomføring av tester: Løpende selektering

Spørsmål?
Har du spørsmål om programinnholdet til AW Academy kan du kontakte Academy på mail her.
Har du spørsmål angående testene og rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbevist om at det er på høy tid med et alternativ til tradisjonell utdanning. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for ny karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi et skreddersydd utdanningsprogram som vi har utviklet sammen med fremgangsrike mennesker innenfor sine respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Klikk her for å sende inn din søknad