Søkeresultater
1 uke siden
annonse-ID: 15017779

IWMAC ser etter en innovativ interaksjonsdesigner i starten av karrieren

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid, 8-16
Type stilling:
Rekruttering, Fulltid
Stillingskategori:
Systemutvikler
Start dato:
Etter avtale

Interaksjonsdesignere som brenner for innovasjon er vesentlig for en ambisiøs teknologibedrift, og IWMAC ser etter deg som er engasjert, innovativ og ønsker å bidra i hele utviklingsprosessen fra A-Å!

Informasjon om stillingen

IWMAC er inne i en spennende ekspansjonsfase. De har fått nye eiere med på laget, flere nye medarbeidere, ett nytt styre – og har store ambisjoner. For å nå målene fremover, trenger de enda flere flinke folk på laget. IWMAC kan tilby et innovativt miljø, en fremoverlent organisasjon og mange trivelige kollegaer.

Nå leter Academic Work i samarbeid med IWMAC etter en interaksjonsdesigner med erfaring fra både teknisk hardware og software. Vi ønsker deg som har en interesse for å finne gode løsninger og vil jobbe med brukervennlighet i fokus. Du vil være med og identifisere forretningside, strategi, utviklingsprosjekter og overordnende mål, og ikke minst delta på hele utviklingsprosessen fra A-Å.

IWMAC arbeider ut fra sunne og etiske forretningsprinsipper, og vi strekker oss langt for å tilrettelegge for en trivelig arbeidsmiljø og gode arbeidsoppgaver. Ordinær arbeidstid er 8-16 i moderne og trivelige lokaler på Fossegrenda. I stillingen vil du delta på internasjonale forretningsreiser et par ganger i året, og du vil også få muligheten til å bli godt kjent med kontoret som ligger i Sverige.

Arbeidsoppgaver

Du vil arbeide i avdelingen for Forretningsutvikling som i dag består av 4 stk medarbeidere. Du vil få ansvar for å generere brukerinnsikt og konseptutvikling, samt å kvalitetssikre dette inn mot Utviklingsavdelingen på 20 stk medarbeider, frem til ferdig produkt/tjeneste. Dette vil si at du er med i hele utviklingsprosessen fra A-Å.

Enkelt oppsummert vil dette være dine hovedoppgaver:

  • Samarbeide tett med forretningsutvikler i konseptutvikling av eksisterende og nye produkter/tjenester
  • Tilrettelegge for workshops eksternt og internt hvor konseptutviklingen visualiseres
  • Skaffe brukerinnsikt gjennom workshops med kunder, brukere og leverandører.
  • Være en del av testpanelet
  • Være bindeleddet mellom forretningsutvikler og utviklingsavdelingen for å kvalitetssikre leveranser av produkt.

Vi søker deg som

Er teknologidrevet og markedsorientert, og hvem du er som person vil være minst like viktig som kravene til stillingen. Du fungerer bra med andre mennesker, du gir dine innspill samtidig som du er oppmerksom på andres meninger. Du tar eget ansvar for å drive oppgaver mot mål, og du kan selvstendig velge arbeidsmetode og ta nødvendige beslutninger.

Minimumskrav til stillingen:

  • Har høyere utdanning innenfor industriell design, grafisk design eller lignende
  • Har minimum 3 års erfaring som interaksjonsdesigner
  • Kommuniserer flytende på norsk, både skriftlig og muntlig

Søknadsfrist: 9. desember. Vi tar en fortløpende vurdering av aktuelle kandidater, noe som betyr at annonsen vil bli tatt ned når vi mener vi har tilstrekkelig med kandidater. Søk derfor med det samme om stillingen er interessant for deg.

Informasjon om bedriften

IWMAC er et teknologikonsern med base i Trondheim og Stockholm. De utvikler og overvåker tekniske anlegg innen varme, ventilasjon, kjøl og frys. Kort fortalt jobber de i IWMAC med å redusere energikostnader og varetap – og øke trygghet og kontroll.

IWMAC består av et bredt spekter personligheter, og en miks av ivrig ungdom og rutinerte ringrever. Sammen er de over 65 mennesker som hver dag, i tett samarbeid, jobber for å gjøre IWMAC litt bedre enn i går.

Les mer på www.iwmac.com!

Søk her! Søk her! Søk her!

Søk på stillingen her

Søk med CV

Lene Skarpås consultant manager

Har du spørsmål om denne stillingen

Lene Skarpås eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på lene.skarpas@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15017779