1 måned siden
annonse-ID: 15058690

JavaScript-utvikler til Sportradar Trondheim

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Webutvikler, front-end
Start dato:
Etter avtale

Vil du jobbe med en løsning som millioner av mennesker verden over skal bruke? Er du RÅ på JavaScript eller ønsker å bli det? Bli med oss å lage enda flere gode brukeropplevelser!

Informasjon om stillingen

Som JavaScript-utvikler vil du jobbe med utvikling av nye løsninger og funksjoner på ulike plattformer. Sammen med teamet vil du delta i implementering av tekniske spesifikasjoner og vedlikeholde eksistrende verktøy og plattformer i samarbeid med andre utviklere.

Du vil jobbe med fremtidens løsninger i krysset mellom sports-, media- og betting- industrien. Hos oss vil du kunne delta i systemarkitekturens design, utvikling, integreringstesting og validering. Du får stor grad av frihet og ansvar med støtte fra våre mest erfarne utviklere og systemarkitekter. Vårt miljø beskrives som inspirerende og du får frie tøyler til å være kreativ og vil i stor grad styre din egen hverdag.

Hvorfor jobbe hos Sportradar Trondheim

Arbeidsmiljø
Vi tilbyr et åpent, levende og sosialt arbeidsmiljø bestående flotte medarbeidere fra 20 nasjonaliteter. Vi er dyktige på å ta imot nye medarbeidere, enten du er junior eller senior. Hos oss vil du få en tilpasset opplæringsplan, hvor du selvfølgelig får delta i utviklingsprosessene fra dag en. Du vil inngå i et team hvor du vil få tildelt en mentor som jobber i samme Squad. I din Tribe vil du jobbe med 6-10 stk. som jobber innen samme produktområde. Du vil få on the job-training, E-learning og annen kursing tilpasset din kompetanse.

Hos er det fokus på at våre medarbeidere skal trives og tilbyr derfor en rekke aktiviteter som forskjellige sportslige og sosiale aktiviteter.

Training og Hackatons
Sportradar dekker alt du trenger for å utvikle ferdighetssettet ditt: konferanser, trening og mer. To timer i uken kan du bruke tid på dine egne prosjekter. I tillegg arrangerer vi Sportradar ShipIt (inspirert av Atlassian ShipIt) to ganger i året, der vi bygger alt vi tror vil skape verdi: sosialt eller kommersielt. Vi organiserer interne hackathons som fokuserer på å løse spesifikke forretningssaker.

Hos oss finner du et stort inhousemiljø hvor vi deler kompetanse på tvers av teamene. Det er muligheter for å bytte team for å få nye utfordrende oppgaver, eller utvikle deg faglig ved å spesialisere deg på et felt.

Vår teknologi
Trondheimskontoret er involvert i nesten alle av Sportradar sine produkter. Vi vedlikeholder alt av live- data og odds-systemer og har en nøkkelrolle i vårt videotilbud. Våre utviklere programmerer hovedsakelig i Java og JavaScript, React eller Angular, Node, PHP, C ++ og flere andre språk og verktøy som bl.a. Kotlin, GraphQL, AWS, Kubernetes og MySQL. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre ansattes kompetanse og ta i bruk ny og moderne teknologi.

Les mer om Trondheimskontoret her

Vi søker deg som

  • Har fullført relevant utdanning eller har lengre arbeidserfaring
  • Kan vise til min. 2 års relevant erfaring innen front end utvikling
  • Har gode ferdigheter i JavaScript og React eller Angular
  • Har gode kommunikasjonsevner på engelsk

Det er viktig hvilken kompetanse du har, men vel så viktig er det hvem du er som person. Hos Sportradar vil du jobbe i team så det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner og ønsker å være en teamspiller. Du er ivrig og tar i et tak, og har ikke noe problem med å ta initiativ om du ser at noe kan gjøres annerledes eller effektiviseres. Du er sulten på å lære og har en positiv holdning. Kjenner du deg igjen i dette? Da ønsker vi å bli bedre kjent med deg!

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Send din søknad snarest! Annonsen vil bli tatt ned så snart vi har funnet riktig kandidat. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Sportradar har en unik posisjon i sports, media- og betting industrien. Fra starten på NTNU i år 2000, har vi vokst til verdens ledende leverandør av sportsdata og digitalt innhold til media, forbund og spillselskap. Vi lever av å skape glede ved å distribuere idrettsprestasjoner i sanntid.

I Norge er vi mer enn 160 utviklere og annet teknisk personell. Vi har ansatte fra mer enn 20 forskjellige land og samarbeider tett med andre kontorer i Europa, Asia og USA.

Vi har moderne lokaler sentralt i Trondheim og Oslo, og har også lagt til rette for hjemmekontor når det er hensiktsmessig.

Søk her!