1 måned siden
annonse-ID: 15086414

Jobbe i et sterkt inhouse utviklermiljø der du er med på å definere egne oppgaver?

Får du et kick av komplekse problemstillinger og tung logikk? Ønsker du eierskap til egne oppgaver? Hos SpareBank 1 Forsikring vil du bli en del av et erfarent team hvor det er fokus på smarte løsninger, samarbeid og fleksibilitet i hverdagen.

Informasjon om stillingen

Ser du etter en arbeidsplass hvor du får komplekse utfordringer litt utenom normalen?

Vil du jobbe med et erfarent utviklerteam som er med på å bestemme hvordan systemene og oppgavene de jobber på skal være?

Det er stadig store endringer i finans- og pensjonsbransjen, og du vil få mulighet til å delta i spennende prosjekter som påvirker hverdagen til våre kunder. Du vil jobbe i Kunde- og rådgiverløsninger, en avdeling bestående av utviklere, designere, arkitekter, testere og produkteiere. Sammen utvikler vi SpareBank 1 sine digitale pensjonsløsninger for både kunder og bankrådgivere, i tillegg til at vi er ansvarlige for integrasjonene mot en rekke eksterne og interne løsninger. Vi jobber tett med andre fagområder i selskapet, og du vil være en viktig del og beslutningstaker på prosessene du tar del i. Du vil få stor glede av arbeidet om du trives med å finne smarte løsninger, være med på arkitektursiden og ha oversikt over en kompleks systemportefølje.

Vi har et veldig godt samarbeid internt, og på tross av at vi har forskjellige ansvarsområder som utviklere sitter vi og jobber sammen. Flere av oss er eksperter på domenet og ivrige på å lære det bort. Du kan forvente en uformell tone og stor takhøyde i teamet og blant kollegaer.

Du blir tilbudt

 • Svært godt arbeidsmiljø med flat struktur, uformell tone og kryssfunksjonelle samarbeid
 • Gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig i et selskap med meget dyktige kolleger
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver på strategisk viktige satsningsområder
 • Familievennlig arbeidstid - med fleksibilitet i hverdagen og sommertid (hybrid hverdag)
 • Konkurransedyktige vilkår, gode pensjons- og forsikringsordninger samt gunstige lånebetingelser
 • Flotte lokaler med faste plasser, egen kantine og takterrasse i hjertet av Oslo sentrum, med tilgang til treningsfasiliteter, bedriftsidrettslag og firmahytter

Cecilie - en av dine nye kollegaer forteller litt om hvorfor hun trives i SpareBank1 Forsikring:

"Vi jobber med en kompleks systemportefølje som gjør at det er en stor fordel å ha oversikt over hvordan alt henger sammen. Vi får ikke ferdigspesifiserte oppgaver, men er med på å bestemme hvordan vi skal jobbe og hvordan behov kan omsettes til løsning. Samarbeidet er svært godt i avdelingen og vi er flinke til å jobbe frem løsninger sammen selv om vi har forskjellige ansvarsområder."

Arbeidsoppgaver

Du vil få muligheten til å jobbe med alle lag av koden og jobbe aktivt med kontinuerlig forbedring av våre løsninger.

 • Videreutvikle digitale pensjonsløsninger
 • Bidra i alle faser av utviklingsprosessen, fra idé til produksjon, og oppfølging av produksjonskode med målinger og forbedringer basert på brukertilbakemeldinger
 • Gjøre feil- og problemanalyse
 • Bidra til kontinuerlig forbedring av kode, arkitektur, prosesser og arbeidsflyt i teamet

Vi søker deg som

 • Har minst 2 års relevant erfaring med å utvikle rike grensesnitt med JavaScript, TypeScript, React eller andre rammeverk
 • Du har gjennomført en relevant høyere utdannelse
 • Erfaring med Java, Kotlin eller tilsvarende språk er også en fordel.
 • Gode norskkunnskaper er en forutsetning ettersom norsk er arbeidsspråket vårt

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos SpareBank1 Forsikring
 • Plassering: Torggata 2-4, Oslo sentrum
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SpareBank1 Forsikring har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

SpareBank 1 Forsikring er Norges raskest voksende pensjonsselskap, med Norges mest fornøyde tjenestepensjonskunder. Vi har nærmere 100 års erfaring som pensjonsleverandør til privatkunder og næringsliv, og har solide eiere med et stort distribusjonsnettverk gjennom SpareBank 1-bankene. Samtidig er vi et lite og smidig selskap med 140 engasjerte ansatte som brenner for å gi deg best mulig pensjon på en bærekraftig måte.

Søk her!