2 uker siden
annonse-ID: 15081913

Junior Bedriftsrådgiver søkes til et av Europas største selskaper innenfor betalingstjenester!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Snarest, etter avtale
Andre:
Fulltid

Som Junior Bedriftsrådgiver i Worldline handler det ikke bare om å selge, men om å skape trygghet ved å være rådgiver og samtalepartner for våre største kunder og samarbeidspartnere. Hos oss vil du bli en ekspert på løsningssalg innen e-commerce-bransjen, og bedrifts-Norge vil bli din lekeplass! Bygg en karriere i et stadig voksende stødig selskap!

Informasjon om stillingen

Som Junior Bedriftsrådgiver i Worldline vil du starte din karriere i en av Europas største tilbydere av betalingsløsninger. Hos oss vil du bli en del av et inspirerende og motivert salgsteam, som jobber dedikert - samtidig som vi har det gøy på jobb! Jobben innebærer å legge frem Worldline sine betalingsløsninger til små og mellomstore bedrifter over hele landet. Du vil få jobbe videre med din egen portefølje med kunder, og nyte godt av salgene dine over lengere tid. Vi ser etter deg som ønsker å beherske salg som den kunsten det er, og vi står klare for å overrekke verktøyene du trenger. I stillingen vil du blir godt kjent med betalingsløsningsbransjen og jobbe tett med selskaper som Vipps, Swish og Mobile Pay**.**

Kort om din arbeidshverdag

Innledeningsvis vil du delta i et 3-måneders training sales academy, for å lære de essensielle og viktigste punktene for å finne din selgerstil og selvtillit. I tillegg vil følgende nøkkelord være viktige på veien til å lykkes:

 • Lidenskapelig, positiv og gode evner til å lytte.
 • Kunne identifisere kundens behov, og kartlegge raske og gode løsninger
 • Relasjonsbygging
 • "Go-get-it" holdning
 • Høyt arbeidstempo
 • Tilpasningsdyktig

Hvorfor starte karrieren i Wordline?

Som ansatt i Worldline vil du jobbe i moderne kontorlokaler lokalisert sentralt i Oslo. Hos oss har vi et inspirerende, inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø som består av mennesker som ønsker et springbrett inn i arbeidslivet. Vi gir deg et fundament som vil gi deg gode forutsetninger for å nå langt, uansett hvilken retning du ønsker å gå. I mellomtiden tilbyr vi gode ordninger for både pensjon, forsikring samt spennende provisjonsordninger. Vi stiller også med lunsj på kontoret hver dag!

Dette sier dine fremtidige kolleger om å jobbe i Worldline

 • Nils Henrik: "I have really appreciated the sales training I have received here. I really grew as a salesman during the training period. And the lunch is great!"
 • Osman: "I have learned a lot in a short time, which I take with me further in life. I really get a feeling of mastery that gives me drive and the joy of continuing to push myself to the limit"
 • Line: "I have the feeling of being part of something big in an inclusive environment"

Hvem ser vi for oss at du er?

 • Du anser deg selv som uredd, som kaster deg ut i utfordringer med et smil
 • Du behersker norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Du har erfaring fra salgs, om det så er ansikt-til-ansikt, over telefon eller møtevirksomhet

Det viktigste for oss er at du har et ønske om å utvikle deg. Både erfaringen og kompetansen står vi klare for å gi deg, men motivasjon vil vi at du har i deg selv. Som person er du likevel dyktig på kommunikasjon, både muntlig og skriftlig, og anser deg selv som løsningsorientert og ansvarsfull der det kreves.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale med Wordline
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling
 • Plassering: Henrik Ibsens gate 20, 0255 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Wordline har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Worldline er ledende i Europa innen digitale betalingsløsninger og #4 i verden. Vår teknologi gir en pålitelig infrastruktur for millioner av mennesker, bedrifter og institusjoner rundt om i verden. Drevet av over 20 000 ansatte i mer enn 50 land, gir vi våre kunder bærekraftige, pålitelige og sikre løsninger på tvers av betalingsverdikjeden.

Søk her!