3 måneder siden
annonse-ID: 15073779

Junior konsulent innen risikostyring til SAS Institute

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
August

Er du nyutdannet eller i starten av din karriere og drømmer om å jobbe som konsulent? SAS Institute søker nytt talent til å jobbe med implementering av SAS Risk Modeling and Decisioning løsning hos en av deres kunder. Har du interesse for å få kursing og jobbe tett med seniore konsulenter for du tar mer eierskap selv? Da kan dette vara en god neste steg i karrieren for deg!

Informasjon om stillingen

SAS Institute AS er verdensledende innen programvare for Analytics, Big Data, maskinlæring og kunstig intelligens, og ligger i forkant av mange av bransjens nyeste trender. SAS hjelper markedsledende organisasjoner til å omdanne data til informasjon de kan bruke for å ta beslutninger, innovere og drive transformasjon i virksomheten. Som konsulent i SAS vil du jobbe på oppdrag for deres kunder.

I SAS vil du være en del av et nordisk team på 8 personer som er lokalisert i Norge, Sverige, og Danmark. Teamet ditt har varierende alder, og det er både junior- og seniorkonsulenter i teamet med roller som Subject Matter Experts, Principals, Program Managers och Technical Project Manager. Teamet er preget av å være imøtekommende og har motivasjon for å ta inn nye kollegaer. Det finnes en verdi for kunnskapsdeling, der de ønsker å lære deg nye ting, men vil også lære av deg. Det er viktig for teamet å være åpen, og kunne snakke med hverandre om stort og smått.

Gjennom SAS sitt oppstartsprogram vil du de første ukene få relevant kursing i både SAS-software og konsulentrollen, før du går ut i oppdrag. Du vil samarbeide med en erfaren konsulent i kundeprosjekter som trener deg inn i rollen. Samtidig vil du få et nettverk på SAS-kontoret i Norge og på sikt og på sikt kunne få andre ansvarsområder eller prosjekter.

Du vil jobbe med SAS Risk Modelling and Decisioning on SAS Viya som transformer rådata til operativ innsikt som støtter beslutninger organisasjonen tar. Intelligent Decisioning gir en sanntidsavgjørelse gjennom en beslutningsmotor og programmert scorecard som gir en sanntidsscore og viser til hvor sannsynlig visse risikoer er. For å trives i rollen, bør du ha interesse for å jobbe hands-on med teknologiverktøy for å behandle og analysere sanntidsdata og liker ideen om å jobbe innen bank. Som konsulent vil du jobbe tett med mange forskjellige mennesker i et internasjonalt miljø, så du burde være en nysgjerrig person som kan ta initiativ til dialog for å få gode samarbeid.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsdagen din vil bestå av:

 • Design og utvikling av forretningsregler, modeller og ulike besluttningsflows
 • Design og implementering av SAS sine løsninger for risikostyring
 • Bistå i å forberede og optimalisere scorekort og modeller
 • Prosessering, analyse og modellering av data basert på forretningskrav
 • Kontinuerlig dialog med IT og forretningsbrukere for å sikre best mulig bruk av SAS-løsningene

Vi søker deg som

 • Har, eller fullfører til sommeren, en høyere utdanning på bachelor- eller masternivå fortrinnsvis innen business/økonomi, statistikk/matematikk eller IT-orienterte fag
 • Har interesse for å jobbe med problemstillinger og verktøy innen risikostyring, herunder Risk Modellling and Decisioning, bærekraft- (ESG), klima- og kredittrisiko, stresstesting og IFRS9.
 • Har interesse for å jobbe med utvikling, uttrekk av data, modellering og presentasjon av informasjon
 • Har erfaring av programmering fra studiene, for eksempel Python, R, VBA eller lignende
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk da du vil inngå i et internasjonalt fagmiljø hos SAS.

Det er en fordel med arbeidserfaring innen bank, økonomi eller konsulentvirksomhet.

Som person er du:

 • Serviceorientert
 • Løsningsorientert
 • Ansvarsfull

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: 09.08.2022.
 • Start: Gjerne 1. september.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, De første månedene er du konsulent gjennom Academic Work og har gode muligheter for forlengelse og fast ansettelse i SAS Institute.
 • Plassering: Parkveien 55, Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg på kandidat@academicwork.no.
 • Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

SAS Institute jobber i Norden og du vil blir del av den nordiske konsulentavdelingen. Du vil jobbe hos en av deres kunder innen bank og finans og være en del av et nordisk risiko-team med 8 kolleger. Bli bedre kjent med SAS Risk Modeling and Decisioning her.

Søk her!