1 måned siden
annonse-ID: 15059126

Junior Webutvikler? Vi gjør deg til en PHP-ekspert!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Webutvikler, back-end
Start dato:
Etter avtale

Er du i starten av din karriere og ønsker å lære å skape høykvalitetsløsninger som påvirker folks hverdag? I Amendo, ser vi etter deg som ønsker en rask utvikling i ev avdeling i vekst!

Informasjon om stillingen

Som Webutvikler hos Amendo Group blir du del av teamet til en av Norges største kasseleverandører. Du vil jobbe med å utbedre våre eksisterende POS løsninger og integrasjoner, samt utviklingen av nye systemer og prosjekter. Teamet du vil jobbe på består av 4 personer, hvor dere vil være tre utviklere og en leder.

Ivan jobber i dag som IT-sjef og forteller dette om hans reise i Amendo;

"Det jeg liker best med Amendo er at de virkelig har fokus på å utvikle sine medarbeidere. Jeg har selv hatt en spennende reise fra driftsmedarbeider til IT-sjef på 3 år og alltid hatt en følelse av at jeg har blitt satset på. Jeg har fått tatt ansvar for det jeg trives best med og har fått utfordre meg på ulike områder, noe jeg trives veldig godt med"

Sjekk ut Amendo på 30 sekunder i videoen nedenfor!

Vi søker deg som

  • Er nyutdannet innenfor en IT-relatert retning
  • Har kjennskap til en eller flere av disse teknologiene: PHP, HTML og CSS, Jquery, Bootstrap, SQL (MySQL), REST og cURL, Git. Arbeidserfaring knyttet til en av disse vil være ett pluss.
  • Det er en fordel om du har kjennskap til Symfony, WordPress, Shopify, Regnskap, Linux eller POS løsninger.
  • Behersker norsk og engelsk flytende, både muntlig og skriftlig.

Som person er du ansvarsfull, løsningsorientert og strukturert. Du trives best når du får levere fra deg kvalitet og jobber systematisk gjennom arbeidsoppgavene dine. Du er ikke redd for å komme med forslag til nye løsninger og ser på deg selv som en naturlig initativtaker. Kjenner du deg igjen i noe av dette så ønsker vi å høre fra deg.

Annet

  • Arbeidssted: Ryensvingen 5, Oslo
  • Oppstart: Etter avtale
  • Arbeidsomfang: Fast stilling, 100%
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Amendo Group AS er en av Norges ledende leverandører av POS kassesystemer, betalingsløsninger, webintegrasjoner mellom kasse og nettbutikk, butikkdata og betalingssystemer.

Navnet Amendo kommer fra det engelske verbet «Amend», som betyr å forbedre eller effektivisere. Det sier også litt om hvem vi er og hva vi jobber for å oppnå ute hos våre kunder. Vi har nemlig som mål å gjøre organisasjonen mer fremtidsrettet og effektiv, med et tydelig fokus på å utvikle kvalitetsløsninger. Vi er i dag 15 ansatte i Norge og har vår utviklingsavdeling i Minsk. Vi har bestemt oss for å flytte utviklingen hjem til Norge igjen og søker derfor etter en ny medarbeider som vil være med oss videre på reisen.