1 måned siden
annonse-ID: 15037505

Kan du lære deg å kode på 12 uker? Vi utdanner deg til IT-konsulent!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid, 09.00-17.00
Type stilling:
Bemanning
Stillingskategori:
IT-consultant (Academy)
Start dato:
02.juni

Etter en enorm respons på vårt foregående AW Academy C#.NET program søker vi nå etter nye, ivrige deltakere. I AW Academy C#.NET trenger du ingen forkunnskaper, men en brennende interesse for teknologi og motivasjonen til å gjennomføre et karrierebytte.

Informasjon om stillingen

‘’Jeg kunne ikke kode på forhånd. Da jeg hørte om AW Academy begynte jeg å lese litt om programmering og så gjennom flere youtube-videoer - jeg skjønte absolutt ingenting! Samtidig tenkte jeg at det er flere millioner i verden som jobber med dette, så hvorfor skal ikke jeg klare det?’’ – Jacob, Academy Konsulent

I Norge vil det i 2030 trolig mangle over 25 000 mennesker med kompetanse innen IKT. Vi står ovenfor en økende digitalisering, og arbeidsmarkedet skriker etter deg som vil utvikle, programmere og kode. På 12 uker gir vi deg muligheten til å tette gapet og vi gir deg en fast jobb. Gjennom AW Academy gir vi deg med rette evner og motivasjon, uten forkunnskaper innen IT, en ettertraktet kompetanse i løpet av 12 uker. Uavhengig av din tidligere bakgrunn og forkunnskaper er dette en spennende mulighet til å satse innen et nytt fagfelt. Vi gir deg ikke bare utdannelse innen programmering, men også en fast jobb som IT-konsulent.

Hva vil du jobbe med?

Etter 12 uker med intensiv og krevende utdanning vil du være klar for å bidra som junior utvikler i både små og store utviklingsprosjekt. Dette vil innebære at du skal være med å designe, planlegge, beskrive, programmere og ikke minst kvalitetssikre datasystemer – dette i tett samarbeid med andre kolleger og systemutviklere. Du vil få kjennskap til moderne teknologier og vil med det få forutsetninger til å arbeide med å utvikle løsninger for blant annet web og mobil, forretningslogikk, hvordan systemer samhandler og ikke minst hvordan systemer og løsninger vil bli seende ut.

Hvem vil du arbeide hos og hvilke problemstillinger vil du være med å løse?

Vårt søsterselskap, Academic Work, arbeider ut mot mer enn 200 selskaper som har behov for IT- og programmeringskompetanse og det er hos en eller flere av disse selskapene du vil arbeide. Det vil innebære at enkelte vil være med å utvikle fremtidens betalingsløsninger, andre vil bidra til digitalisering av byggebransjen, den tredje vil kanskje arbeide med utvikling av systemer for lager og logistikk og andre vil være med å digitalisere helse-Norge.

Så enten du har lyst til å være med å digitalisere Norge, arbeide som web-utvikler eller har lyst til å utvikle avanserte algoritmer vil AW Academy hjelpe deg på vei mot denne type oppgaver og problemstillinger – start med å ta testene for å se om du har det som skal til for å bidra til digitaliseringen av Norge!

Vi søker deg som

  • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
  • Har bestått samtlige innledende tester med fokus på evner.

Som person er du logisk anlagt og en problemløser. Du er utholdende og motivert for å lære deg en ny kompetanse. Du trenger ingen tidligere erfaring, men du må ha de rette evnene, personlige egenskapene og engasjementet til å påbegynne din nye karriere. Rekrutteringsprosessen starter derfor med utvelgelsestestene som sørger for å avdekke om du har det som kreves. For å lykkes i konsulentrollen er det viktig at du har gode samarbeidsevner og at du enkelt kan tilpasse deg ulike team og personligheter. Videre ser vi at du er komfortabel med problemløsning samt at du er fleksibel i henhold til arbeidsoppgaver og de varierte oppdragene ute hos våre kunder. Det gjennomføres bakgrunnssjekk på kandidater som blir tilbudt en plass på AW Academy.

Dersom dette ikke gjenspeiler dine ambisjoner, er du velkommen til å se på våre andre programmer her.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri

Start dato: 02.06.20

Utdannelsessted: Oslo

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en avklaringssamtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene kan fylles opp før søknadsfristen utløper. Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på testen øverst på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen.

Frist for gjennomføring av tester: Snarest

Spørsmål? Har du spørsmål om programinnholdet til Academy kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående testene og rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Klikk her for å sende inn din søknad