1 måned siden
annonse-ID: 15058738

Key Account Manager søkes til Vitec Megler

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Key Account Manager
Start dato:
Etter avtale

Kan du tenke deg en kommersiell og fleksibel rolle med varierte og spennende arbeidsoppgaver? Vil du jobbe hos bransjens ledende systemleverandør innen eiendom, næring og prosjektmegling?

Informasjon om stillingen

I rollen som Key Account Manager hos Vitec Megler vil du tre inn i salgsavdelingen hvor du vil ha ansvaret for storkunde i selskapet. Du vil samtidig ha tett samarbeid med både salg- og utviklingsavdelingene for å sikre leveransene til kundene.

KAM rollen er bindeleddet mellom kundene og Vitec Megler i deres leveranse av fagsystemet Next. Oppgaven blir å bygge gode, langsiktige relasjoner basert på gjensidig nytteverdi. Du vil inngå i et team som sammen planlegger og gjennomfører bearbeidingen av markedet ut fra vedtatte budsjetter. Som KAM vil du ha flere hatter, både som rådgiver, prosjektleder og forvalter av avtalen. Derfor er det viktig at du har et helhetsperspektiv for å sikre proaktivt arbeid mot kundene og bedriften.

Dette sier salgssjefen om å jobbe i Vitec Megler; "å ha ansvaret for majoriteten av markedets meglere og de aller største aktørene innen bransjen gjør meg både stolt og ydmyk. Da er det en stor trygghet å vite at vi leverer markedets beste og mest moderne fag-kjernesystem. Organisasjonen vår består av erfarne og meget kompetente ansatte som sikrer at vi lykkes med å holde høy kvalitet på det vi leverer. Dette resulterer i fornøyde kunder!"

Arbeidsoppgaver

 • Forvaltning av kunderelasjoner og tilhørende avtaleforhold
 • Fasilitering og deltagelse i div møtevirksomhet på operasjonelt, taktisk og strategisk nivå
 • Sikre god informasjonsflyt mellom kunde og Vitec Megler
 • Mersalg, forhandling samt kommersiell forvaltning

Vi søker deg som

 • Har en utdanningsbakgrunn innen eiendom, jurist eller økonomi
 • Har minst 2-3 års erfaring som prosjektleder, jurist eller KAM med storkunde-ansvar
 • Har et proaktivt og strategisk tankesett
 • Er god til å finne løsninger og inngå kompromisser
 • Er en teamplayer som jobber transparent
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i både norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Som en Key Account Manager ser vi at du er løsningsorientert og handler proaktivt når problemer oppstår. Du er relasjonsskapende, og evner å opprettholde samt styrke relasjonen til kundene. Du samarbeider godt i team og inkluderer de partene du anser som nødvendig for å komme deg videre med en oppgave. Til slutt mener vi at du er forretningsorientert og skaper muligheter som er gunstige både for egen organisasjon og kundens.

Annen informasjon

 • Startdato: Etter avtale, okt21/jan22
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Stillingsomfang: 100% fast stilling
 • Arbeidssted: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vitec Megler har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Vitec Megler AS er en del av det børsnoterte, svenske selskapet Vitec Software Group AB. Vi er en betydelig aktør innen saksbehandlingssystem til eiendomsmeglere. Vi har gjennom høy kompetanse på programvareutvikling og godt samarbeid med landets ledende eiendomsmeglere utviklet bransjespesifikke kunde- og salgsstøttesystem for bolig- og næringsmeglere. Løsningene forenkler og effektiviserer hverdagen for eiendomsmeglere over hele landet.

Vi er i dag 40 ansatte, med kontor sentralt plassert i Posthuset ved Oslo Sentralstasjon. Sammen med vår svenske søsterorganisasjon er vi ca 80 medarbeidere som jobber med programvareutvikling og leveranser for eiendomsmegling. Vitec har om lag 100 ansatte i Norge, og Vitec Software Group har mer enn 1000 ansatte totalt.

Søk her!