3 uker siden
annonse-ID: 15078842

Klar for en karriereendring? Vi utdanner deg til Salesforce-konsulent på 12 uker!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
21.11.2022
Andre:
Heltid

Har du en drøm om å jobbe med digitalisering som IT-konsulent, men mangler riktig utdannelse eller erfaring for å komme deg dit du vil? Dersom du ønsker å jobbe med en skybasert CRM-plattform som brukes av mer enn 150 000 selskap verden over kan dette være muligheten for deg. Vi oppfordrer alle med riktig motivasjon og innstilling til å søke - ingen forkunnskaper kreves!

Informasjon om stillingen

Salesforce er kjent som et av verdens mest innovative selskaper og har blitt anerkjent over hele verden for sine skybaserte CRM-plattformløsninger. Sammen med partnerbedrifter og kunder har de sett en enorm etterspørsel etter konsulenter med kunnskap og sertifisering innen Salesforce-plattformen. Av denne grunn samarbeider Academic Work og AW Academy med disse selskapene for å åpne for nye talenter som ønsker å komme inn i økosystemet.

Gjennom AW Academy finnes muligheten for deg med de riktige egenskapene og motivasjonen til å gå en 12-ukers utdannelse som gir deg muligheten til å bli Salesforce-konsulent. Etter endt utdanning vil du jobbe hos en samarbeidspartner eller en av sluttkundene til Salesforce, via Academic Work.

Gjennom AW Academy sitt Salesforce-program gir vi deg den grunnleggende kompetansen du behøver for å starte en ny karriere som applikasjonskonsulent med fokus på Salesforce-plattformen. Du vil gjennomgå en unik opplæring der du virkelig kommer til å gå i dybden i Salesforce. Videre lærer du hvordan du administrerer, vedlikeholder, og foretar kundejusteringer på plattformen, og hvordan kunder kan få mest mulig ut av Salesforce i sine kundehandlingsoppgaver.

I tillegg til kunnskap om plattformen vil du i løpet av programmet også få kompetanse i mykere deler av rollen, blant annet kravledelse, workshop-fasilitering og hvordan man kan håndtere kundenes forventninger. I løpet av programmet vil du bli sertifisert i følgende:

 • Salesforce Certified Administrator
 • Salesforce Certified Sales Cloud Consultant
 • Salesforce Certified Marketing Cloud Email Specialist
 • Salesforce Certified Marketing Cloud Administrator

Potensielle arbeidsoppgaver:

 • Krav og analyse av prosesser innen salg, kundebehandling og markedsføring
 • Implementere og vedlikeholde kundenes Salesforce-løsninger
 • Programmering i Apex
 • Delta og gjennomføre workshops med fokus på kravene til den aktuelle virksomheten
 • Utføre systemkonfigurasjon, tilpasninger og feilsøking på plattformer
 • Samarbeide med teknisk orienterte roller som arkitekter og utviklere for å implementere tilpasninger
 • Overføre/flytte data
 • Lære superbrukere eller sluttbrukere hvordan man bruker Salesforce
 • Rollen vil også fokusere på forbedring av eksisterende kompetanse og muligheten til å kontinuerlig påta seg mer avanserte sertifiseringer

Vi søker deg som

 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Har en tydelig interesse og motivasjon for et karrierebytte til IT og Salesforce

For å lykkes i rollen som Salesforce-konsulent er du en forretningsorientert person som har et løsningsorientert tankesett. Du er kvalitetsbevisst og har et øye for detaljer. Det i tillegg viktig at du har gode samarbeidsevner og at du enkelt tilpasser deg ulike team og personligheter. Vi ser etter deg som har en logisk problemløsningsevne, og har riktig motivasjon og holdning for å kunne håndtere en intensivutdannelse på 12 uker. For de som blir valgt til programmet er dette starten på en karriere hvor du får muligheten til å delta og drive med digitalisering i fremtiden og hjelpe selskaper med å bli mer effektive og smarte i sine løsninger.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 21.11.2022 på campus på Spaces (Nydalen) eller på Rebel (Universitetsgata) i Oslo. Det tilrettelegges i utgangspunktet for fysisk tilstedeværelse, men ved unntak kan det tilpasses digitalt etter spesifikke behov. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag fra klokken 08.30-16.30. Gjennom AW Academy tilbyr vi en valgfri lån- og stipendordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 19.10.2022
 • Individuelle forstudier: 20.10.2022-20.11.2022, med mål om å skape lik, grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Programstart og utdanningsperiode: 21.11.2022-24.02.2023
 • Selvstudier: Uke 51 og 52
 • Første arbeidsdag hos kunde: 27.02.2023

Rekrutteringsprosessen: Prosessen består av to tester, en innledende samtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene” til høyre på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen. Har du blitt invitert inn videre i rekrutteringsprosessen behøver du kun å sende inn din CV, før vi innen kort tid ringer deg for en innledende samtale.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjonene for et karriereskifte. Dette gjør vi ved å implementere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva du evner å gjøre i morgen, og ikke hva du gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Hva er en intensivutdanning?

AW Academy baserer undervisningen på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Det betyr praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Utdanningen er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Hos AW Academy vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som trengs for å kunne trives i fagfeltet i mange år!

Klikk her for å sende inn din søknad