1 måned siden
annonse-ID: 15078418

Lønnsmedarbeider søkes til SD Worx!

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
Etter avtale
Andre:
Heltid

Har du erfaring innenfor lønn og ønsker å bruke din kompetanse hos en av de ledende merkevarene innen HR og lønn i Norden? Er du klar for å ta ditt neste, spennende karrieresteg?

Informasjon om stillingen

Aditro er nå SD Worx

Forandring skaper mulighet for utvikling, og det er dette som skjer når Aditro blir SD Worx. I SD Worx skaper vi fremgang for kundene våre, og deres ansatte, gjennom å tilby HR- og lønnssystemer, og gjennom å omfavne forandring og alle mulighetene som finnes der.

Vårt markedsledende lønnssystem

Vår viktigste oppgave er å sørge for at HR og lønn utvikles så effektivt og bra som mulig. Og det er akkurat det vi gjør. Vi lager kule greier for mennesker i den virkelige verden som arbeider overalt, hvor som helst, når som helst, og på hvilken som helst plattform. Fordelen vi har som leverandør er at vi utvikler våre løsninger selv.

Nå søker vi en lønnsmedarbeider som er sterk innenfor faget og ønsker å bli med å utvikle seg sammen med oss! Vi tilbyr en spennende jobb hvor du som ansatt får mulighet til å ha en fleksibel og variert arbeidshverdag. Det er viktig for oss at du som ansatt trives med å være på jobb, samtidig som du får mulighet til å utvikle deg videre - og dette skal vi naturligvis hjelpe deg med!

Om teamet

Du vil inngå i et faglig sterkt og kompetent lønnsteam, hvor du vil få ansvar for din egen kundeportefølje. Vi er i dag 22 personer som jobber med lønn i Trondheim, og vi samarbeider med store og mellomstore bedrifter i flere ulike bransjer. Ved å møte bedriftenes behov for løsninger innen HR og lønn, som støtter hele ansattlivsløpet, skaper vi det rette arbeidsmiljøet for mennesker og organisasjoner i vekst.

Arbeidsoppgaver

 • Lønnsarbeid fra A-Å med ansvar for egen kundeportefølje
 • Rådgivning innen lønn og personal
 • Jevnlig dialog med kunder
 • Rapportering og fakturering
 • Prosess- og rutineforbedringer

Vi søker deg som

 • Innehar kompetanse innen lønn, med minimum 2. års erfaring fra regnskapsbransjen som lønnskonsulent
 • Med fordel har kjennskap til lønnssystemet Aditro, men dette er ikke et absolutt krav
 • Fordelsvis jobbet selvstendig med lønnskjøring
 • Har gode IT ferdigheter, spesielt innenfor Excel
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og behersker norsk på et flytende nivå

Det er viktig for oss at du trives og lykkes i din rolle som lønnskonsulent, og vi har stor tro på nøyaktige personer som oppfyller kvalitetsstandarden som trengs for arbeidet. Videre er du strukturert da du planlegger, organiserer og prioriterer jobben din effektivt. Du har gode samarbeidsevner da du fungerer bra med andre mennesker samtidig som du lytter, kommuniserer og opprettholder en konstruktivt dialog.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale.
 • Arbeidsomfang: Fulltid.
 • Plassering: Trondheim.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SD Worx har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen rettes til rekrutteringsansvarlig Kevin Jørgensen på e-post kevin.jorgensen@academicwork.no.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi mener vi har funnet riktig kandidat. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme, og senest innen 28. Juli 2022.

Høres dette ut som noe for deg? Send oss din søknad i dag med tilhørende CV og karakterutskrifter. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Informasjon om bedriften

Vi er en gjeng med utviklere, lønnsguruer, prosjektledere, implementeringseksperter, HR- og lønnsfagpersoner, CX-eksperter, løsningsarkitekter, teknikere, rådgivere, ledere og ansatte. Vi jobber her fordi vi liker å utvikle og levere kule løsninger som hjelper våre kunder til en enklere hverdag. Vi syns selv at vi har de beste hjernene i HRM bransjen jobbende hos oss.

Med snart 60 års erfaring innen nordisk HR og lønn har vi laget moderne løsninger med markedsledende og brukervennlig funksjonalitet. Vi er stolte over kollegene våre, løsningene vi leverer, og kundene våre. I Norge er vi ca. 100 ansatte, i tillegg har vi ca. 500 utrolig dyktige kollegaer i Sverige og Finland og totalt over 5000 i Europa.

Søk her!