2 måneder siden
annonse-ID: 15074641

Ønske om å jobbe med integrasjoner i verdens største sikkerhetsselskap? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale

Er du sulten på nye utfordringer og ser for deg en karriere i et selskap med opp mot 1000 systemer? Her er muligheten for deg som ønsker å utvikle deg som integrasjonsutvikler.

Informasjon om stillingen

Securitas er verdens største sikkerhetsselskap, med 355.000 medarbeidere i 48 land. Nå åpner vi dørene for ferske og erfarne utviklere som ønsker å jobbe mot integrasjoner som en del av vårt Cluster North team. IT-avdelingen Cluster North består av landene Norge, Sverige, Finland og Danmark. Securitas er i stadig utvikling, og investerer i innovative tekniske løsninger, samt utvidelse av vårt dyktige team. Hos oss vil du bli en del av et team med nysgjerrige, nytenkende og høyst kompetente kolleger. Takhøyden er høy og samarbeid og kompetansedeling er noe vi verdsetter. Kulturen på kontoret gir rom for en god kombinasjon av faglig og sosial ytelse. Vi ser for oss at du trives med å jobbe med flere baller i luften og sjonglere mellom ulike prosjekter løpende.

Hvorfor jobbe hos Securitas?

 • Store og brede utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap i vekst
 • 209 systemer i Norge, og over 1000 systemer
 • Grundig onboarding og personlig oppfølging fra dyktige kolleger og dedikerte ledere
 • Et arbeidsmiljø med lave skuldre preget av samarbeid og kompetanse

Arbeidsoppgaver

I rollen vil du jobbe med både programmering og vedlikehold av eksisterende og nye løsninger. Du vil hente ut informasjon fra SQL database, for å visualisere dem i PowerBI og senere integrere dem. Funn eller mangler som dukker opp blir dokumentert, for å skape god arbeidsflyt i avdelingen. Oppgaver knyttet til clusteret vil omhandle hele teamet, og du må både evne å tenke nytt og kreativt, samt lete deg frem til ulike løsninger.

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse innenfor IT (erfaring kan kompensere for manglende utdannelse)
 • Har et ønske om å jobbe med integrasjonsutvikling
 • Med fordel har du erfaring med eller interesse for Azure, PowerBI, C++, SQL og behandling av APIer
 • Plettfritt vandel, grunnet systemtilgang (vandelsattest må bestilles)

Som person er det viktig at du er løsningsorientert, samt innehar gode kommunikasjonsevner. Du vil samarbeide med teamet på tvers av landegrenser, så gode samarbeidsevner er viktig for å lykkes. Videre så er det viktig at du er nøyaktig i ditt arbeid, slik at dokumentasjonen blir gjort på en presis måte. Høres dette ut som deg? Da håper vi å se din søknad!

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest / etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling hos Securitas AS
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Securitas har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen henvendes til madeleine.greenfield@academicwork.no

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Securitas er verdens største sikkerhetsselskap, med 355.000 medarbeidere i 48 land. Våre kunder spenner fra kiosken på hjørnet til store, multinasjonale virksomheter. Alt vi gjør kan knyttes til de tre hjørnesteinene i vår forretningsfilosofi: menneske, teknologi og kunnskap.

Søk her!