3 uker siden
annonse-ID: 15078838

Ønsker du å jobbe som Javascript-utvikler, men mangler riktig kompetanse? Søk AW Academy i dag!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
14.11.2022
Andre:
Heltid

Har du drømt om å jobbe med programmering, men mangler riktig utdannelse eller erfaring for å komme deg dit du vil? Vi kan hjelpe deg! AW Academy gir deg nå muligheten til å bli IT-konsulent på 12 uker innen Javascript, med garantert ansettelse etter fullført utdannelse!

Informasjon om stillingen

Vi lever i en verden hvor digitaliseringen øker i rekordfart. Vi står overfor en stor endring i samfunnet og markedet skriker etter mennesker som ønsker å utvikle, programmere og kode. AW Academy utdanner fremtidens utviklere gjennom et 12-ukers intensivprogram. Vi fokuserer på arbeidsrelevant kunnskap og forbereder deltakerne på reelle utfordringer man vil møte på i arbeidslivet. Gjennom læringsmetoden Accelerated Learning, skreddersyr vi et program som vil gjøre de mest motiverte menneskene med de riktige evnene og egenskapene, til IT-utviklere. Uavhengig av dine forkunnskaper eller bakgrunn, får du nå muligheten til å tre inn i IT-bransjen i Oslo og være med å lede Norge gjennom en spennende og viktig utvikling i samfunnet.

«Koding var noe jeg brant for, samtidig var det viktig for meg å starte med noe som jeg kunne konstant forbedre meg innenfor. Koding og programmering er noe jeg aldri kommer til å bli utlært i, og noe som alltid vil kunne gi meg nye og spennende utfordringer». - Espen, deltaker

Arbeidsoppgaver

Hva vil du jobbe med?

Etter 12 ukers intensiv og krevende opplæring, garanterer Academic Work deg jobb som junior IT-konsulent hos en av våre samarbeidspartnere. Din utvikling stopper derimot på ingen måte her. Vi jobber mot livslang læring for våre konsulenter, og har et stort fokus på å videreutvikle deres kunnskaper og ferdigheter gjennom deres karriere. Som konsulent vil du bli utfordret med varierte oppgaver og du vil kunne bidra i både små og store utviklingsprosjekter. Dette innebærer å bidra med design, planlegging, beskrivelse, programmering og ikke minst kvalitetssikring av nettsider og applikasjoner. AW Academy vil utfordre deg med moderne teknologier og gi deg forutsetningene til å utvikle løsninger for blant annet web og mobil, forretningslogikk, hvordan systemer samhandler og ikke minst hvordan systemer og løsninger vil bli seende ut.

Hvem vil du arbeide hos og hvilke problemstillinger vil du være med å løse?

Vi arbeider ut mot mer enn 200 selskaper som har behov for IT- og programmeringskompetanse og det er hos én eller flere av disse selskapene du vil arbeide. Det innebærer at enkelte vil være med å utvikle fremtidens underholdningstjenester eller bidra til digitalisering av læringsplattformer, mens andre kanskje vil arbeide med utvikling av ulike selskapers websider eller digitalisering av kundens interne webportaler.

Uavhengig om du har lyst til å være med å digitalisere Norge, arbeide som web- og applikasjonsutvikler eller har lyst til å jobbe med avanserte algoritmer, vil AW Academy hjelpe deg på vei mot denne type oppgaver og problemstillinger. Start med å ta testene for å se om du har det som skal til for å bidra til digitaliseringen av Norge!

Er du interessert i AW Academy, men føler at Javascript ikke er det riktige programmet for deg? Da anbefaler vi deg å ta en titt på et av våre andre program!

Vi søker deg som

  • Har svært gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
  • Har bestått samtlige innledende tester med fokus på logisk evne og personlige egenskaper
  • Har en tydelig interesse og motivasjon for å jobbe med IT og programmering
  • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden

Som person er du logisk anlagt og liker problemløsning. Samtidig er du utholdende og motivert for å lære deg en ny kompetanse. Du trenger ingen tidligere erfaring, men du må ha de rette evnene, personlige egenskapene og engasjementet til å gjennomføre et karriereskifte. For å lykkes i konsulentrollen er det viktig at du har gode samarbeidsevner og at du enkelt tilpasser deg ulike team og personligheter. Videre ser vi at du er tilpasningsdyktig i henhold til arbeidsoppgaver og de varierte oppdragene ute hos våre kunder.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 14.11.2022 på campus på Spaces (Nydalen) eller på Rebel (Universitetsgata) i Oslo. Det tilrettelegges i utgangspunktet for fysisk tilstedeværelse, men ved unntak kan det tilpasses digitalt etter spesifikke behov. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag fra klokken 08.30-16.30. Gjennom AW Academy tilbyr vi en valgfri lån- og stipendordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Datoer som er verdt å legge merke til:

  • Oppstartskveld: 05.10.2022
  • Individuelle forstudier: 06.10.2022-13.11.2022, med mål om å skape lik, grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
  • Programstart og utdanningsperiode: 14.11.2022-17.02.2023
  • Selvstudier: Uke 51 og 52
  • Første arbeidsdag hos kunde: 20.02.2023

Rekrutteringsprosessen: Prosessen består av to tester, en innledende samtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene” til høyre på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen. Har du blitt invitert inn videre i rekrutteringsprosessen behøver du kun å sende inn din CV, før vi innen kort tid ringer deg for en innledende samtale.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjonene for et karriereskifte. Dette gjør vi ved å implementere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva du evner å gjøre i morgen, og ikke hva du gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Hva er en intensivutdanning?

AW Academy baserer undervisningen på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Det betyr praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Utdanningen er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Hos AW Academy vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som trengs for å kunne trives i fagfeltet i mange år!

Klikk her for å sende inn din søknad