3 uker siden
annonse-ID: 15078823

Ønsker du et karriereskifte? Bli Java-utvikler på 12 uker!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
24.10.2022

Ønsker du et karriereskifte? Er du nysgjerrig på teknologi og programmering? Gjennom AW Academy kan du bli Java-utvikler på 12 uker, og bli en del av PostNord, som er ledende innen pakke- og logistikktjenester i Norden.

Informasjon om stillingen

Transport- og logistikkindustrien er et spennende arbeidsfelt. Det stilles stadig sterkere krav til produktutvikling og informasjonstjenester i et globalisert transportmarked, samtidig som kravene til effektivitet og service økes. Nøkkelen til PostNord suksess er - og vil være - rett person på rett plass. Om du har erfaring innen programmering er ikke avgjørende, da de ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver.

PostNord sin historie startet 15. mars 1926. De tok imot sin første pakke, sendt fra det store utland med en velrennomert forretning i hovedstadens sentrum som endestasjon. Og med det begynner historien for PostNord i Norge. Nå kan du bli en utvikler, igjennom intensivutdannelsen til AW Academy, og få en unik mulighet for å ta steget inn i IT-bransjen, med en jobb hos PostNord i etterkant av studiet.

Videre er det viktig at du har:

 • Sterk interesse og motivasjon for å lære programmering
 • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Er logisk anlagt
 • Har en sterk motivasjon for å delta i et krevende og intensivt utdanningsprogram, som fører til fast ansettelse
 • Bor, eller har et ønske om å bosette deg i Åndalsnes, og ønsker å jobbe der etter endt utdannelse (utdannelsen vil være foregå både fysisk i Oslo og digitalt)

Hvorfor Java?

Java er i dag et av verdens mest anvendte programmeringsspråk. Du finner Java i alt fra spill på mobil, i datamaskiner til store forretningskritiske systemer i for eksempel bank og forsikring. I 2030 vil 1 av 4 arbeidsplasser med IT-kompetanse stå ubemannet i Norge, og antallet fortsetter å øke. Etterspørselen etter kompetanse innen programmering er stor, og du har uendelige muligheter etter utdanningen.

Om utdanningen

Java-programmet er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker. AW Academy sin pedagogiske modell er basert på Accelerated Learning. Det innebærer læring i raskt tempo, gjennom kortere teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team. Din læringsreise er viktig for oss, og du vil bli fulgt opp av både programansvarlig og lærere underveis i utdanningen.

Du kan lese mer om hva du vil lære om i utdanningen her!

Etter fullført utdanning

Etter fullført utdanning er du garantert oppdrag hos PostNord som Java-utvikler gjennom Academic Work. Hos PostNord blir du en del av Nordens ledende innen pakke- og logistikktjenester, hvor du får ta del i å løse utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står ovenfor.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning fra mandag til fredag, klokken 08.30-16.30. Utdannelsen vil foregå på AW Academy Campus Rebel i Oslo Sentrum, men det vil også være perioder hvor undervisningen holdes digitalt. Etter endt utdannelse vil du jobbe hos PostNord i Åndalsnes. Du vil også få kompensasjon for ditt opphold i Oslo under utdannelsen. Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 23.09.22
 • Individuelle forstudier: 26.09.22-21.10.22, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Første dag på Academy: 24.10.22
 • Første arbeidsdag hos PostNord: 30.01.2023
 • PostNord sitt kontor: Åndalsnes

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, to intervjuer og et avsluttende intervju med PostNord. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du fortsetter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på «Søk her!».

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Hva er en intensivutdanning?

AW Academy baserer undervisningen på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Det betyr praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Utdanningen er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Hos AW Academy vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som trengs for å kunne trives i fagfeltet i mange år!

Klikk her for å sende inn din søknad