3 uker siden
annonse-ID: 15081383

Ønsker du som nyutdannet å opparbeide deg prosjekterfaring i Posten?

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
Snarest
Andre:
Fulltid

Har du noensinne blitt slått av tanken - jeg kan ta del i en av Norges mest innovative løsninger. Ja? Nei!? Uansett, hvis du har erfaring fra kundebehandling eller verv anbefaler vi deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

I løpet av 2021 har Posten utplassert pakkebokser på 1000 ulike steder i Norge, fra nord til sør. Ja, til og med på Lofoten vil du finne pakkebokser fra Posten! Reisen stopper ikke her, for i 2022 skal de utvide til enda flere lokasjoner. Hvis du ikke har sett dette selv enda så er pakkeboks kort fortalt en selvbetjent automat som brukes for å hente ut og sende pakker, og de plasseres i nærheten av der folk både ferdes og oppholder seg. Pakkeboks er ment som et supplement for Post-i-butikk, dette for å møte den økte netthandelen, men også for å skape en mer fleksibel hverdag for forbrukeren når de skal hente pakker.

Vi søker derfor nå etter to prosjektmedarbeidere som vil ta på seg det edle ansvaret å øke servicetilbuet for Norges handleglade forbrukere. I dette prosjektet vil du få ansvaret for å selge inn pakkeboks til de utvalgte lokasjonene som Posten ønsker å utplassere pakkebokser på.

Arbeidsoppgaver

 • Oppfølging med aktuelle kunder på telefon
 • Kartlegge og research av aktuelt utplasseringsområde
 • Håndtere innkommende søknader og henvendelser fra kunder
 • Kontraktsutsendelse og booking av befaring
 • Annet forefallende administrativt arbeid

Vi søker deg som

 • Har en bachelor innen økonomi/markedsføring/logistikk/administrasjon o.l
 • Har erfaring med kundebehandling enten gjennom verv, butikk på deltid eller heltid
 • Med fordel har erfaring fra oppsøkende salgsarbeid
 • Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk er viktig for å lykkes

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest/etter avtale
 • Arbeidssted: Oslo
 • Arbeidsomfang: 100%, prosjektstilling til 28.02.2023

Vi ønsker en arbeidsplass preget av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. Det kan nevnes at vi foretar etter samtykke sjekk av aktuelle søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Alle forespørsler og søknader vil behandles fortrolig.

Vi jobber med fortløpende selektering og vi anbefaler deg derfor til å søke på stillingen så raskt som mulig!

Informasjon om bedriften

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innen post, kommunikasjon og logistikk. Konsernet har over 14 000 dyktige medarbeidere og vår visjon er at vi skal gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Posten Norge har alltid vært en innovativ virksomhet som har omstilt seg i takt med endringer i samfunnet. Hver dag jobber Posten med å utvikle nye og forbedre tjenestene, dette har sikret de en posisjon som en av Norge mest innovative virksomheter.

Søk her!