1 måned siden
annonse-ID: 15048567

Nyutdannet Driftskonsulent til spennende miljø!

Ser du etter en arbeidsplass hvor du får jobbe med 2/3 linje problemstillinger? Vår kunde søker deg som er genuint interessert i teknologi, og som liker å grave seg ned i problemstillinger!

Informasjon om stillingen

Vår kunde er en av Norges største banker, og søker nå nye teknologispirer til deres Support og Driftsavdeling i Oslo Sentrum. Dette er en super mulighet for deg som ønsker å sette fart på karrieren din i et selskap som satser på din utvikling. Her får du god oppfølging med fadderordning og opplæringsprogram fra dag én, og muligheten til å sette av tid til det du selv vil utvikle deg videre i - uavhengig om det er innenfor videreutvikling av egenutviklede systemer, oppsett av overvåking, eller annet.

Miljøet er ungt og består i dag av 10 personer, og får ofte skryt for sitt engasjement og sine sosiale aktiviteter. Avdelingen er en miks av personer med ferdigheter innen drift og utvikling, og man tror personer som trives med begge deler vil passe godt til denne rollen.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være varierende, men typisk vil være å løse inkommende saker som 1. linje support sender videre. Man vil også jobbe tett med, og også få ta del i arbeidsoppgaver som går på forvaltning, utvikling, drift, server, testing og sikkerhet.

Vi søker deg som

Vi ser etter deg som har:

  • Høyere teknologisk utdannelse
  • Interesse for problemsløsing
  • En fordel om du liker automatisering og utvikling

Til stillingen er det ikke satt krav til tidligere erfaring, vi kommer derfor til å gjøre våre vurderinger basert på personlige egenskaper som anses som viktige i rollen. Det vil derfor bli fokusert på egenskapene initiativtakende, problemløsende og samarbeidsevne.

Informasjon om bedriften

Vår kunde ønsker av ulike årsaker å være anonym i annonseringsfasen, men dersom du søker og vi ringer deg vil du få informasjon rundt dette. Alle spørsmål utover dette rettes mot rekrutteringsansvarlig Rudi Riis, og kan sendes til kandidat@academicwork.no