3 uker siden
annonse-ID: 15087736

Nyutdannet innen IT 2023? Bli en del av Inmetas onboarding program!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
August 2023

Har du interesse for koding, arkitektur og avanserte algoritmer? Inmeta vokser og søker nå etter flere motiverte og drevne utviklere på laget med oppstart høsten 2023!

Informasjon om stillingen

Inmeta brenner for den gode og solide brukeropplevelsen og har bygget robuste fagmiljøer som jobber rendyrket med innovative løsninger basert på open source-teknologi - Java eller Microsoft. Hos Inmeta vil erfarne kolleger lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og ønsker å hente inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingen. Med bakgrunn i at man tidligere har lykkes med sine onboardingprogram søker vi nå etter nye talenter som skal utvikles gjennom denne modellen.

I denne annonsen finner du tre ulike stillinger som til sammen utgjør et team!

De tre stillingene du kan søke på er:

Power Platform utvikler: Her vil du jobbe med å utvikle programmer gjennom PowerBI, PowerApps, Flow med formål om å optimalisere drift gjennom å forstå utfordringer som bedriften står ovenfor, for å videre adressere disse gjennom applikasjoner. Liker du å jobbe med- og har god forståelse for objektorientert programmeringsspråk som javascript og react og evner å se sammenhenger mellom data og forretningsmuligheter? Da tror vi at du kommer til å blomstre i denne rollen!

CRM-utvikler: Som en CRM-utvikler vil du bruke Microsoft Dynamics til å utvikle applikasjoner for bedriften. Arbeidshverdagen er variert og inneholder oppgaver som å bygge CRM-skjemaer samt utvikle rapporter og prosjektplaner til viktige interessenter. Har du lyst til å bli en ekspert på brobygging mellom teknologi, mennesker og organisasjon vil du passe inn her.

Frontend/Fullstack-utvikler: Rollen innebærer arbeid tilknyttet utvikling av programmer og integrasjon i Microsoft 365, inkludert kommunikasjonsplattformen Teams, som for Inmeta er et viktig verktøy for samarbeid med kunder. For å lykkes i denne rollen tror vi at du som person motiveres av å både jobbe med tekniske elementer som koding samt mer analytiske oppgaver. Kombinasjon gir gode forutsetninger for at en evner å finne løsninger som møter bedriften behov.

Alle nyansatte vil starte med et teknisk onboardingprogram som involverer et internt prosjekt, der du vil få jobbe smidig med estimering, kundeforespørsler, design, database og masse ulik teknologi som Microsoft.NET, Java eller Power BI, alt etter hvilken retning du ønsker å ta. Dette gir den ultimate starten på karrieren med fokus på at du får utvikle deg selv videre gjennom læring, utfordringer og god veiledning. Etter opplæringsperioden vil du være klar for spennende kundeprosjekter i rollen som utvikler-konsulent. Du vil få kombinere fagfordypninger, kurs og utfordrende prosjekter.

Arbeidsoppgaver

Felles for rollene er at du får muligheten til å jobbe på de nyeste plattformene, med fokus på beste praksis for modellering, utvikling, build, deployment, test og kodekvalitet. Du vil utvikle komponenter og løsninger både for online og on-premise, og benytte moderne brukergrensesnitt.

Som utvikler hos Inmeta vil du altså få kjenne på alle steg i utviklingsprosessen. Dette innebærer blant annet å:

 • Utvikling av systemer og applikasjoner fra scratch
 • Lage brukervennlige løsninger
 • Integrere nye funksjonaliteter inn i eksisterende system
 • Designe løsninger, finne forretningsmuligheter og bidra med innsalg

Du får utvikle dine skills gjennom ulike verktøy, i tillegg til rammeverk som React og Angular. I tillegg får du lære mer om databaser og bli bedre kjent med teknologier som .NET, C#, Java og Kotlin.

Vi søker deg som

For å trives i de nevnte rollene ser vi for oss at du like algoritmer, arkitektur og utvikling. Du bør være nysgjerrig på et bredt spekter av teknologier, og du kan enkelt vise til konkrete eksempler av egne prosjekter. Du viser i tillegg til:

 • Fullfører relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå i 2023
 • Stort engasjement og lidenskap for programmering
 • Erfaring fra enkelte programmeringsspråk som javascript eller C#
 • Konkrete eksempler fra prosjekter som tydeliggjør din teknologiske nysgjerrighet
 • Behersker norsk som språk, både skriftlig og muntlig

Som person er du problemløsende og evner ådrive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du tar initiativ, er nysgjerrig, og er ikke redd for å fremme dine synspunkter. Ikke minst trives du med utstrakt kundedialog og er relasjonsskapende av natur.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Fortløpende
 • Oppstart: August 2023
 • Sted: Nydalen, Oslo

Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrift. Vi vil vurdere søknader fortløpende og annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Vi anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig!

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta. Alle henvendelser vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk konsulenthus med 200 ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim, Hamar og Bergen. Vi er en digital innovasjonspartner som hjelper spennende virksomheter i privat og offentlig sektor å løse komplekse problemstillinger – fra strategi til forretningsverdi.

Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger, og ønsker oss flere med på den spennende reisen fremover! Vi tror på dialog, samarbeid og dynamikk på tvers av våre fagdisipliner, rådgivning, design, datainnsikt, systemutvikling, integrasjon og maskinlæring, har et Norgesledende miljø innen kunstig intelligens og ble som en del av Crayon utnevnt som årets Innovation Partner av Microsoft Norge i 2021.

Vi brenner for det vi gjør og er kjent for å ha et unikt arbeidsmiljø. Hos oss blir du del av en kultur hvor du blir «sett» og verdsatt av et tverrfaglig miljø, hvor du får gode rammer for faglig og personlige utvikling, og hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte oppdrag for spennende kunder i team med erfarne kollegaer.

Søk her!