Søkeresultater
1 week ago
annonse-ID: 15008156

Nyutdannet og vil jobbe som back-end utvikler i landets ledende selskap innen medieovervåkning?

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid, 7-15, fleksibelt
Type stilling:
Rekruttering, Fulltid
Stillingskategori:
Webutvikler, back-end
Start dato:
Etter avtale

Retriever søker nå en selvstendig og nysgjerrig Junior Back-end-utvikler som vil være med å utforme og implementere grensesnitt for deres forretningskritiske systemer.

Informasjon om stillingen

<iframe width="700" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/gFwOF2rUeqA" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Hos oss i Retriever vil du jobbe i en ganske så stor teknisk avdeling, vi er ca 40 personer i avdelingen hvor 10 av oss arbeider i utviklingsavdelingen. Vi er en relativt ung gjeng og det er flere av oss som startet vår karriere i Retriever etter at vi ble ferdige med våre studier. Vi utvikler Retrievers nettsteder, og du vil være med på å utforme og implementere grensesnitt for deres forretningskritiske systemer. Mer spesifikt arbeider vi blant annet nå med å utvikle algoritmer og løsninger som viser korrelasjon mellom hva det prates om i sosiale medier og tradisjonelle medier. Vi arbeider med en moderne teknologi-stack og, om du ikke allerede er kjent med alle teknologiene, håper vi at du ser frem til å bli bedre kjent med følgende teknologier som du vil lære hos oss: Java 8 (lambda, annoteringer og streams ), Spring (Spring Data, Spring Security, Spring Boot), JUnit, iText, ApachePOI, Linux, Maven, MySQL, Boolware, Solr, Elastic Search. Ja, hos oss kan du få muligheten til å spesialisere deg og/eller få muligheten til å arbeide mer allsidig. Vi søker etter deg som har et ønske om å jobbe back-end, som har lyst til å utvikle nye og ikke minst videreutvikle eksisterende tjenester slik at vi kan presentere vår medieinnsikt til våre kunder. Din bakgrunn og din interesse vil avgjøre hvilke problemstillinger du vil løse hos oss. <h3> Hva annet kan vi tilby? </h3> - Oppdatert teknologi, hvor du drar nytte av nye rammeverk og biblioteker - Treningssenter på jobben for fri disposisjon - Konkurransedyktig lønn og betingelser - Ro og tid til å avslutte prosjekter som man er stolt av - Faglig workshop internt. Utviklere fra Stockholm og Oslo møtes - Sentral beliggenhet i Oslo Sentrum, 100 meter fra Oslo S

Vi søker deg som

For oss er det viktigste at du har interessen for utvikling og at du kan vise til spennende prosjekter, enten på fritiden, jobb eller skole. Vi søker etter engasjerte utviklere! Når det er sagt så stiller vi krav til at du har formell grad fra høgskole eller universitet. Flere av oss har en mastergrad og vi trives godt med de faglige utfordringene vi får, men vi tror at også kvikke og engasjerte hoder med en bachelorgrad vil kunne passe godt inn hos oss. Du må også beherske norsk, både muntlig og skriftlig. <img src="https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/aventyret-retriever/wp-content/uploads/sites/14/2016/09/28092700/Retrieverapp_NO.png" alt="" style="max-height: 527px;"> <h3> Jeg er interessert, men hva er neste steg? </h3> - Fortell oss hvorfor du vil jobbe hos Retriever og hvorfor du tror du vil passe til denne type oppgaver - Frisk opp CV og Github-konto - Finn frem vitnemål eller lenke til Vitnemålsportalen - Send søknad via Academic Work sine systemer I denne prosessen samarbeider vi med Academic Work og det er fint om du sender søknad og / eller spørsmål til dem. Ta da gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Julie-Anne Bjørkavåg på telefon 93858383 eller e-post: request@academicwork.no Søknader vil behandles fortløpende og vi forventer å ferdige med seleksjonsprosessen innen 22. juni.

Informasjon om bedriften

<a href=”https://www.retriever.no/”> Retriever</a> eies av NTB og TT og har rundt 180 medarbeidere. Med kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København og Helsinki er Retriever Nordens ledende leverandør av medieovervåkning, medieanalyse, forretningsinformasjon og mediearkiv.
Søk her!
Julie-Anne Bjørkavåg consultant manager

Har du spørsmål om denne stillingen

Julie-Anne Bjørkavåg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på request@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15008156