2 måneder siden
annonse-ID: 15081728

Nyutdannet våren 2023? Få en rakettstart på teknologikarrieren!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
August 2023

Har du interesse for datainnsikt, avansert analyse og prediksjon? Bli en del av et innovativt fagmiljø med fokus på datadrevet forretningsutvikling og fremtidens teknologi. Inmetas Trainee-program gir deg en rakettstart på karrieren!

Informasjon om stillingen

Inmeta planlegger oppstart av neste års Trainee-program og ser etter deg som er nyutdannet innenfor teknologi våren 2023, og som ønsker å lære mer om det å skape forretningsverdi gjennom utnyttelse av data. Med flere enn 50 konsulenter som jobber med dataplattform, innsikt og analyse har Inmeta et av Norges raskest voksende Business Intelligence-miljø. Vårt mål er å være best innen dette i Norge, og vi investerer mye i tverrfaglig og personlig utvikling. I Inmeta vil du få samarbeide med kompetente og engasjerte kollegaer med variert bakgrunn, som også vil hjelpe deg videre i din faglige og personlige utvikling. Vi legger stor vekt på trivsel og inkludering, og hos oss blir du synlig fra første dag. Vi verdsetter ideer og initiativ like høyt om det kommer fra en junior eller en erfaren rådgiver.

Du blir ansatt som konsulent fra første dag og får en verdifull inngang til rollen gjennom et teknisk onboarding-program. Dette involverer et internt prosjekt, hvor du får jobbe smidig med kundeforespørsler, design, estimering og masse ulik teknologi. Etter opplæringsperioden vil du være klar for et kundeprosjekt i rollen som business intelligence-utvikler. Som konsulent får du kombinert fagfordypning, kurs og spennende prosjekter, og du kan forvente en bratt læringskurve med god støtte og veiledning.

Arbeidsoppgaver

Våre kunder ønsker å bli mer datadrevet gjennom å utnytte verdien som finnes i tilgjengelige data, både for rapportering, analyse, prosessoptimalisering og prediksjon. Som en del av Inmeta får du mulighet til å jobbe med innovative og framtidsrettede løsninger blant annet gjennom å:

 • Kartlegge behov og lage løsningsdesign
 • Utvikle, administrere og drifte dataarkitektur
 • Utvikle integrasjoner og dataflyt mellom systemer
 • Visualisere og analysere data

Vi søker deg som

Ønsker å skape forretningsverdi, kjappere innsikt og konkurransefortrinn gjennom bedre utnyttelse av data. Programmet passer derfor godt for deg som har en teknisk utdannelse med forretningsforståelse og ønske om å lage nyttige løsninger som gir verdi.

Videre ser vi etter deg som

 • Fullfører relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå våren 2023
 • Kan vise til svært gode karakterer, spesielt i tekniske fag
 • Har kjennskap til SQL, PowerBI eller Tableau
 • Har kjennskap til programmering, f.eks. i Python eller R
 • Behersker norsk som språk, både skriftlig og muntlig

Som person er du ansvarsfull og evner å drive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du er løsningsorientert og tar initiativ, og er ikke redd for å fremme dine synspunkter. Ikke minst trives du med kundedialog og er serviceorientert av natur.

Annen informasjon

 • Spørsmål kan rettes til rekrutterer via mail: ingvild.thomassen@academicwork.no
 • Oppstart: August 2023
 • Sted: Nydalen, Oslo

Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrift. Vi vil vurdere søknader fortløpende og annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Vi anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig!

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta. Alle henvendelser vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk konsulenthus med i overkant av 250 ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim, Hamar og Bergen. Vi er en digital innovasjonspartner som hjelper spennende virksomheter i privat og offentlig sektor å løse komplekse problemstillinger – fra strategi til forretningsverdi.

Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger, og ønsker oss flere med på den spennende reisen fremover! Vi tror på dialog, samarbeid og dynamikk på tvers av våre fagdisipliner, rådgivning, design, datainnsikt, systemutvikling, integrasjon og maskinlæring, har et Norgesledende miljø innen kunstig intelligens og ble som en del av Crayon utnevnt som årets Innovation Partner av Microsoft Norge i 2021.

Vi brenner for det vi gjør og er kjent for å ha et unikt arbeidsmiljø. Hos oss blir du del av en kultur hvor du blir «sett» og verdsatt av et tverrfaglig miljø, hvor du får gode rammer for faglig og personlige utvikling, og hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte oppdrag for spennende kunder i team med erfarne kollegaer.

Søk her!