1 måned siden
annonse-ID: 15077225

Omgjengelig og sulten på karriere? Da er det hos oss du skal være!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
Etter avtale

Nyutdannet i vår, eller skal du ha et friår før videre studier? Da er vi interesserte i å komme i kontakt med deg! Vi jobber med en rekke stillinger innen kunderådgivning og kundeservice, og søker deg som vil ha et springbrett til videre karriere!

Informasjon om stillingen

Det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne når man plutselig får ansvar for å bygge opp sin egen erfaringsportefølje. Stillinger innen kundeservice kan være jobben før drømmejobben og erfaring innen feltet åpner for mange spennende muligheter videre i karrieren.

En tidligere konsulent begynte innen kundeservice gjennom oss og jobber nå som Teamleder for et kundesenter.

«Jeg begynte å jobbe på et kundesenter etter å ha oppdaget Academic Work. Når jeg var ferdig med studiene ble jeg tilbudt en teamleder stilling for hele kundesenteret. Å jobbe med kundeservice gjennom Academic Work har gitt meg et ekstra nett med sikkerhet da de i Academic jevnlig passer på at det går bra for deg hos din “arbeidsgiver” og bistår dersom det skulle oppstå noe uønsket. Generelt sett føler man seg veldig tatt vare på i Academic Work.»

Stillinger som vil være aktuelle kan være som kunderådgiver over telefon og mail, motta kundehenvendelser eller fysisk kundeekspedisjon. Roller som dette kan gi deg verdifull innsikt inn i serviceyrket og kan lede til teamlederstillinger, administrative stillinger o.l. Dette er innenfor store spennende bedrifter innen et stort spekter av ulike bransjer som bank, forsikring, IT, bil mfl.

Til å begynne med ønsker vi veldig gjerne å få tilsendt CV og søknad hvor du skriver kort om deg selv, så tar vi kontakt med deg over telefon om grunnkravene oppfylles. Her kan vi prate litt om hvilke ønsker du eventuelt har innen spesifikke bransjer du kunne tenke deg å jobbe i og for oss å bli litt bedre kjent med deg. Deretter kan vi ta en titt på hva som er tilgjengelig. Om det ikke er noen prosesser i umiddelbar nærhet vil du få statusoppdateringer hver 14 dag om hvordan ting ser ut også tar vi det derfra. Ser virkelig frem til å høre fra deg!

Arbeidsoppgaver

Kan for eksempel være:

  • Gi kunder råd og veiledning utfra innkommende henvendelser
  • Svare henvendelser på telefon, e-post og/eller fysisk
  • Ekspedere kunder i butikk
  • Annet forefallende arbeid

Vi søker deg som

  • Med fordel har erfaring fra et serviceyrke som for eksempel servitør, butikkmedarbeider eller generell kundeservice
  • Med fordel (og kun fordel!) har du fullført høyere utdannelse
  • Er komfortabel med å bruke telefon som arbeidsverktøy
  • Har gode språkferdigheter i norsk (C1-nivå)

Utover de overnevnte kravene ser vi etter deg som er service- og løsningsorientert. Du er i tillegg omgjengelig og kommer godt overens med de fleste. Stillingen passer perfekt for deg som nettopp blir/er blitt ferdig med studiene eller under et friår.

Lurer du på noe? Ring da vel!

William Kronborg - 410 65 912

Søk her!