Søkeresultater
2 weeks ago
annonse-ID: 15008279

PayEx søker dyktige frontend-utviklere!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering, Fulltid
Stillingskategori:
Webutvikler, front-end
Start dato:
Etter avtale

Kunne du tenkt deg å jobbe i et spennende selskap som belønner drivkraft og innsats? Vil du bli enda bedre innen frontend-utvikling? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

[PayEx]( http://payex.no/) er Nordens største aktør på betalingsløsninger, og utvikler moderne og effektive løsninger for internett, mobil og fysisk handel. Enten du er på butikken på hjørnet, bestiller klær over nett eller får en faktura i posten, så har du nok sett logoen - PayEx sine tjenester finnes overalt og har stor påvirkning på din hverdag. Som nyansatt utvikler i PayEx får du tilgang på din egne personlige tekniske mentor. De tror på learning by doing, og mentoren er til stede for støtte, bistand og ellers hva enn det skulle være. Det er din drivkraft og dine interesser som er avgjørende for hvordan karrieren din i PayEx kan se ut. Vil du utvikle lederevnene dine og bli Tech Lead, jobbe som en generalist eller kanskje spesialisere deg innenfor ett spesifikt område? Alt ligger til rette for at du selv kan gripe mulighetene til å vokse i den retningen du ønsker. I PayEx er det et stort fokus på ny teknologi, kompetanseheving og kreativitet. <b>Til Payex søker vi nå etter 2 lærevillige frontend-utviklere! Teamet du vil inngå i, teller 10 dyktige medarbeidere i dag, men gleder seg til å flere kollegaer med på laget. </b> Ønsker du å vite mer om hvordan det er å jobbe i PayEx? Da kan du trykke [her!]( https://www.academicwork.no/payex) <center><iframe width="690" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/_oJzu2-sJJ0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe></center>

Arbeidsoppgaver

Hos PayEx vil du inngå i et sterkt teknisk fagmiljø, bestående av en IT-avdeling på 60 medarbeidere, fordelt i 7 selvgående team. Du vil bidra til å utvikle både interne løsninger, og løsninger som skaper verdi for PayEx sine kunder. Blant annet vil du jobbe med: - Design, nyutvikling og testing av nye løsninger til kunder - Kontinuerlig videreutvikling av "Min Side" for Payex sine kunder - Løse utfordringer og oppgaver på tvers av team og tjenesteområder Til denne frontend-stillingen ser vi etter deg som har erfaring med JavaScript, gjerne med React og Angular som rammeverk. Har du også kjennskap til Vue er det midt i blinken! <b>Nevnte vi PayEx Innovation Day?</b> Én dag hver måned får alle på IT-avdelingen total frihet til å jobbe med akkurat det de vil! Dette bidrar til kontinuerlig kompetanseheving, og er viktig for å levere den kvaliteten som er ønskelig, samtidig som du føler at du utvikler deg! <b><i>For oss i teamet er PayEx Innovation Day kjempe viktig. Her får man faktisk lov til å leke på jobb. Man viser gjerne hva man har gjort til kollegaene i ettertid, og dette er med på å holde oss oppdaterte og lære nye ting. Noen ganger implementeres til og med det vi har gjort i hverdagen, og det er ganske kult</b></i> - Thomas, utvikler på teamet.

Vi søker deg som

- Har fullført IT-utdannelse på høgskole eller universitetsnivå - Kan vise til erfaring innen frontend-utvikling (studier/hobby/arbeid) <i>Det stilles ikke krav om profesjonell arbeidserfaring, men dersom du har prosjekter du har jobbet med gjennom studier eller på fritiden, vil vi gjerne høre om dette. Det som imidlertid er viktig, er hvem du er som person! Vi søker deg som er ansvarlig, strukturert og en lagspiller. Du er fremoverlent og engasjert, og har en sterk motivasjon for å utvikle gode løsninger. Videre er du nysgjerrig på å teste ut nye teknologier, og lærevillig som person. </i> <h3>ANNET:</h3> - <b>Oppstart:</b> Etter avtale - <b>Arbeidssted:</b> Kongens gate 6, Oslo Sentrum - <b>Søknadsfrist:</b> 20.juni, men søkere vurderes fortløpende noe som kan bety at vi avslutter prosessen så snart vi har funnet rett person. Send derfor inn din søknad i dag, hvis du er interessert!

Informasjon om bedriften

[PayEx]( http://payex.no/) er et heleid datterselskap av Swedbank, og ble grunnlagt på Gotland 1972 med en forretningsidé om å hjelpe bedrifter med faktureringen, slik at de kunne fokusere på sin kjernevirksomhet. I dag er de en av Nordens ledende aktører innen betalingsløsninger, med spesielt fokus på Sverige, Norge, Danmark og Finland, og med kunder i flere europeiske land. PayEx håndterer betalinger og møter kundene der de vil betale, uansett kanal eller betalingsmetode.
Søk her!
Catalina Enes consultant manager

Har du spørsmål om denne stillingen

Catalina Enes eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15008279