1 uke siden
annonse-ID: 15085354

Prosjektleder med interesse for administrasjon søkes til spennende stilling hos TEXI!

Kort informasjon

By:
Trondheim, Teknobyen
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale

Erfaring med prosjektledelse og er klar for å ta fatt på ditt neste, viktige karrieresteg? Har du ambisjoner om større ansvarsområder og ønsker mulighet til å være med å påvirke et fremtidsrettet selskap i stadig vekst? Da er det kanskje deg vi er på utkikk etter!

Informasjon om stillingen

TEXI AS er et skandinavisk innovasjonsselskap som arbeider med modulbaserte logistikkløsninger som håndterer store mengder arbeidsklær på en effektiv, kostnadsreduserende og fleksibel måte.

Grunnet stadig økende oppdragsmengde er de nå på utkikk etter en prosjektleder til som kan bistå ledelsen i utvikling og fremdrift av selskapet!

Som prosjektleder hos TEXI vil du bli tilbudt en spennende stilling i et innovativt miljø som stadig er i vekst og utvikling. Du vil bli en del av en liten bedrift med flat lederstruktur og korte beslutningslinjer, og du får stor påvirkningskraft i selskapets fremdrift.

Basert på erfaring, kompetanse og ønsker om veien videre vil du få mulighet til å i stor grad forme din egen stilling og dermed være med å påvirke dine egne arbeidsoppgaver.

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du få ansvar for flere ulike og spennende områder. Du vil jobbe tett med CTO og systemspesialister for å sikkerstille en god leveranse, Du vil få en variert arbeidshverdag, og typiske arbeidsoppgaver vil bl.a. omhandle:

 • Prosjektledelse ut mot kunde
 • Lage prosjektplaner og drive interne utviklingsprosjekt
 • Planlegging av installasjoner og oppfølging av kunde, leverandører og de som utfører jobben
 • Dokumentasjonsarbeid og administrative oppgaver
 • Andre oppgaver vil også forekomme

Hvilket ansvar vil du ha i våre prosjekter?

Kundeinstallasjonsprosjekter innebærer fult ansvar for leveransen av TEXIs løsninger, fra planlegging til ferdigstillelse. Dette skjer i nære samarbeid med kunder, underleverandører og de som utfører jobben.

Utviklingsprosjekter innebærer enklere oppgaver relatert til utviklingsarbeid, avhengig av interesse og kompetansenivå. Dette kan være enklere spesifikasjonsjobber, kommunikasjon med kunde og/eller utviklere. En sentral og viktig arbeidsoppgave vil være testing av nyutvikling fra et kundeperspektiv.

Intern administrasjon innebærer blant annet bestilling av utstyr og komponenter for produksjon av TEXIs produkter, sammenstilling av fakturagrunnlag i vårt økonomisystem samt dokumentasjon av prosjektene.

Vi søker deg som

 • Med fordel innehar høyere relevant utdanning innenfor eksempelvis teknologi, prosjektledelse, økonomi eller lignende. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Innehar minimum 2-3 års erfaring med prosjektledelse, prosjektadministrasjon, prosjektassistanse eller lignende
 • Har teknisk forståelse og interesse for innovative løsninger
 • Behersker norsk på et erfarent nivå og har gode engelskkunnskaper

Som person er du

I denne rekrutteringsprosessen vektlegger vi personlige egenskaper såvel som formell kompetanse. Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle hos oss som prosjektleder, og har tro på:

 • Selvstendige personer som tar initiativ til å utføre relevante oppgaver og tar ansvar for eget arbeid og sikrer at det fullføres i tide
 • Tilpasningsdyktige personer som enkelt kan omprioritere, raskt kan godta nye arbeidsoppgaver og kan fokusere på de viktigste arbeidsoppgavene til enhver tid
 • Strukturerte personer som planlegger og prioriterer arbeidet effektivt, samt arbeider systematisk og proaktivt
 • Kommunikative personer som kommuniserer tydelig og transparent og kan tilpasse seg ut i fra kunder, kollegers og andre involverte sitt behov

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Dette er en fast 100 % ansettelse direkte hos TEXI
 • Plassering: Abelsgt. 5, Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work på vegne av TEXI, og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende og vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme, og senest innen 11. desember dersom du finner stillingen av din interesse.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål vedrørende stillingen eller du bare ønsker å ta en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg!

Informasjon om bedriften

Texi er en skandinavisk innovasjon og en profesjonell løsning for håndtering av arbeidstøy som brukes av mange sykehus og andre virksomheter som håndterer store mengder arbeidstøy. Selskapet ble startet av eieren av et av Norges største vaskerier som følte at tekstiler som ble sendt ut til kundene ikke kom tilbake i tid. Behovet for en enkel og fleksibel logistikkløsning for arbeidsklær ble stadig tydeligere. Resultatet ble TEXI – en norskutviklet, fleksibel, stabil og lønnsom logistikkløsning spesielt utviklet for arbeidsklær. Texi ble etablert i Norge i 2004, og har vært i Sverige siden 2011. De har i dag kontorer i Stockholm og Trondheim og henvender seg først og fremst til kunder i Norge, Sverige og Danmark. Du kan lese mer om TEXI her

Søk her!