2 uker siden
annonse-ID: 15031881

Railway søker kreativ Product Designer

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Interaksjonsdesigner
Start dato:
Etter avtale

Har du en interesse for digitalt design? Vil du ta del av en sammensveiset gjeng som alltid søker innovasjon og løsninger? Da oppfordres du til å søke!

Informasjon om stillingen

Railway startet som en ungdomsgjeng med ambisjon om å lage spillefilm, og bærer preg av at de er en gjeng med venner. De har skapt et flott kontorlandskap på Vulkan i Oslo, med stilfulle hjemmesnekrede bidrag og et flott åpent landskap. De er en sammensveiset gjeng, som har et sosialt, kunnskapsrikt og hipt arbeidsmiljø. Som bedrift har de vært igjennom flere spennende faser, hvor de blant annet har vært fullservice merkebyrå med store kunder. Det er derimot viktig for Railway å løse faktiske problemer for hverdagsmennesker og det har blitt deres retning med tiden.

I dag bruker Railway sin kapasitet for innovasjon og problemløsning som realiseres gjennom store aktører. Arbeidsmiljøet bygger på et eierskap til både bedriften og arbeidet som blir gjort, og alle i Railway er svært delaktig i prosessene og avgjørelsene som blir tatt.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil være varierte og mange, og vil variere fra prosjekt til prosjekt. Du vil blant annet jobbe med digitale flater med brukergrensesnitt på digitale sider, webutvikling og apputvikling. Mer informasjon knyttet til arbeidsoppgavene vil bli formidlet i prosessen.

Vi søker deg som

  • Kan vise til prosjekter med digital produktdesign gjerne gjennom webutvikling eller apputvikling
  • Har en portefølje med prosjekter (disse kan være private prosjekter)
  • Gode kommunikasjonsevner på et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig er en fordel
  • Har høyere utdannelse innenfor webdesign, apputvikling eller lignende studier er en fordel
  • Har kjennskap til sketch

Det er selvsagt viktig med hvilken kompetanse du har, men for Railway er det vel så viktig hvem du er som person. Du er nødt til å trives i et team med frihet og ansvar, så du må med andre ord være selvgående. Du har høy arbeidsmoral og presset deg selv og teamet når det er nødvending. I tillegg er du ivrig, og tåler en lidenskapelig diskusjon. Høres dette ut som deg? Da gleder vi oss til å bli kjent med deg!

ANNEN INFORMASJON

Sted: Vulkan i Oslo sentrum
Søknadsfrist: 11. oktober

Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Vi vil benytte tiden før og etter søknadsfrist til å gå grundig gjennom alle søknader, før vi tar en endelig beslutning om hvem vi ønsker å gå videre med i prosessen. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Mia Hagen på teknologi@academicwork.no.

Søk her!